Шоуто на Слави към Румен Радев: Може ли да има държавен глава, ако няма държава?

OFFNews | 20 ноември 2018 в 23:03 | 17031 |2

Може ли да има държавен глава, ако няма държава? Явно има, след като има 4,5 млн. за заплати в бюджета на президентството. 

Това коментира сценаристът на "Шоуто на Слави" Иван Кулеков тази вечер, след като водещият Слави Трифонов прочете в ефир официалния отказ на президента Румен Радев да участва в предаването. Трифонов покани председателя на парламента Цвета Караянчева, президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров  и омбудсмана Мая Манолова да отговарят на въпроси на екипа и гражданите през тази седмица. Четиримата освен държавния глава приеха поканата. 

Кулеков зададе въпроса си, след като припомни думи на Румен Радев, че държавата атрофира. 

Това е неуважение към гражданите, изпратили въпросите си, изразиха позиция сценаристите на шоуто. Нинова ли е по-важна или гражданите, коментираха те по повод факта, че Радев прие лидера на БСП да го запознае с "Визия за България". 

Президентът заяви на 10-ти ноември, че партията-държава се възражда, демокрацията е в опасност, а след това каза, е правителството не трябва да подава оставка - явно едно от двете изказвания не е истина, заявиха още от екипа на Слави Трифонов. 

Той иска да задава въпроси, не да дава отговори, но тук няма място за двама водещи, коментира още Кулеков. 

В предаването зададоха подбрани получени въпроси към президента Румен Радев, а водещият и сценаристите коментираха въпросите. 

Трифонов обясни, че в екипа е имало спор дали да излъчат втора част на гостуването на Ищар в предаването, но "понеже и при нас има демокрация, гласувахме и решихме да излъчим въпросите на хората към президента". 

Препоръчани материали
ордер

Рейтинг : 11250

25.11 2018 в 03:01 2
+ 7
- 0
Е сега разбраха ли защо не дойде Президента!!!!

Тая енергия народна поне част да беха насочили към опозицията и ефект и файда можеше да има, а те плюеха и я осмиваха повече от управляващите, смееха се и злобееха и на Нинова и на Президента особено, а за капак сега станаха за ташак и се оказаха в поза теляк на властимащите. Уж умни, а не разбраха, че е нужно обединение: всички срещу ГЕРП иначе ще бъдат отстрелвани по единично и байхУЙя ще бъде вечен. Правеха се, че не виждат, че единственият който може с малко помощ да гътне тиквата е Нинова. Лоша добра само тя с малко помощ може да го направи.
elbarbudo

Рейтинг : 1198

23.11 2018 в 14:11 1
+ 8
- 0
Дудук номер 2!