'Смъртоносно разузнаване' по Viasat History разказва за смъртта на световноизвестни учени

OFFNews 28 ноември 2018 в 00:03 3269 0

Снимка Beyond Distribution

Документалната поредица разследва "Смъртносно разузнаване" показва много от подозрителните случаи на смърт на световно известните учени.

Десетки учени в света умират в необичайни обстоятелства през последните няколко десетилетия и в много от случаите няма никакво обяснение. С помощта на експертни анализи на бивши следователи на ФБР, експерти по експловизите и агенти под прикритие, "Смъртоносно разузнаване" отваря подозрителните досиета, разкривайки смъртоносната смесица от конспирация, шпионаж и интриги. 

От ядрени физици, взривени с кола бомба, до оръжейни инженери, застреляни на прага на дома си, поредицата доказва, че прекомерното знание може да коства живота на човека.

Можете да гледате поредицата всяка сряда, от 21:50, по Viasat History.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови