Стотици българи във Виена зоват: Оставка и затвор! (снимки)

OFFNews 02 август 2020 в 19:02 8927 7

Много българи от културната столицата на Европа, Виена излязоха на протест в подкрепа на хората, изпълнили българските градове през последните дни.

Нашият автор Роси Михова публикува снимки, които ясно показват атмосферата на събитието, обединило сънародниците ни в австрийската столица.

"Мислех да разказвам какво се случи днес в центъра на Виена - не на едно място, а на много места. Мислех си да обяснявам как в люлката на Хабсбургите и по стъпките на Сиси едва ли са се развявали толкова много български знамена (Каракачанов, чуваме ли се?)... Но след това реших просто да кача снимките", написа тя във фейсбук профила си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3006

7

Гиииииии

04.08 2020 в 03:22

Абе тия журналисти като пишат нещо, да се стараят поне да е истината.Аз живея във Виена,и тия стотици,са доооста, доооста преувеличени. На протеста не съм сигурна въобще дали имаше и 100 човека. Ама при условие,че във Виена живеят 10 000 българи, какво са 100 човека, едно голямо нищо.

3900

6

минувач

03.08 2020 в 01:33

На снимката виждам двадесетина калпака с байраци, ама щом казвате че били стотици, ще трябва да вярвам.
И за "гражданската война" ще трябва да вярвам... :)

-1695

5

Mladen Nikoloff

02.08 2020 в 23:39

Каква гражданска война има бе , гнидо? Хората се опитват да ходят на работа всеки ден, да РАБОТЯТ за по-добър живот за тях и децата им, да градят по-силна България стъпка по стъпка....... и на фона на това едни бездарни отрепки си помислили, че като блокират няколко кръстовища и ПОПРЕЧАТ на гореспоменатите хора...от днес за утре ще направят Берлин и Виена да са като София все едно copy / paste..Я по сериозно! В момента сме на 55% от стандарта на живот в ЕС. Като влязохме през 2007 бяхме на 20%! Нещата се получават с РАБОТА и с ТРУД! Не с анархии! Нека да работим здраво, да иновираме, да градим.. да идват чужди инвеститори. След 20 години никой няма да помни ида го интересува, че сегашната власт са присвоили няколко милиона. Но ако сега тръгнем да рушим, да плашим инвеститорите и да свирим на пиано пред Парламента ... след 20 години ще сме на същото дереже. Властимащите ще са също толкова богати колкото сега, но ние ще сме също толкова бедни.

Разбираш ли?

3767

4

Име на профила

02.08 2020 в 23:09

Абе, комплексар, тук има "някакъв хаос и едва ли не (...) гражданска война"!

Няма да ви се размине!

-1695

3

Mladen Nikoloff

02.08 2020 в 21:24

150 години българскиет студенти са ни носили щастие и гордост.

Настоящите трябва да са най-тъпанарската партида някога излизала от тук. Най-вероятно не са били успели да влязат дори в българските университети.

Какво са виновни европейците за ситуацията в България, че група утайки от България са решили да им блокират пътищата?
Дано тамощната полиция да е по-адевкатна от тукашната и да бие повече вместо да се извинява и да се моли.

Срамуваме се от вас!

-1695

2

Mladen Nikoloff

02.08 2020 в 21:22

Българските студенти винаги са били известни в Европа като интелигенцията на нацията, умни, трудолюбиви и амбициозни деца, които отиват там, за да се изучат.

В момента в замяна на малко внимание в Инстаграм, тези български студенти срамят България, оставяйки впечатление, че тук е някакъв хаос и едва ли не има гражданска война. Ужасаен сигнал към европейците и към европейските инвеститори.

Ако четете, вижте това - никой тук не ви се възхищава. Никой тук не се гордее с вас. Никой тук не ви има нещо повече от група утайки отишли да мият чинии и да лапат пишки.

Срамуваме се от вас.

706

1

order

02.08 2020 в 19:34

По действителен случай!!!!!

Бай ТУЛУП прелитайки над територията казва на Севда...
"Абе Севи, ще взема да хвърля една пачка евраци та да зарадвам некой пенсионер"....
А Севда му рекла:
"Ама Буби не чуваш ли народа, ако ти скочиш сите българе ще се зарадват!!°"

Скачай Баце, зарадвай матр'яла!!!