TRUCK EXPO 2018 показва мощта и силата на най-големите на пътя

В събота е обявен Ден на отворени врати на изложението на летище Лесново

OFFNews 08 юни 2018 в 19:35 2768 0

Калоян Кутин

Калоян Кутин е търговски директор на София Франс Ауто. Компанията е член на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България – организатор на TRUCK EXPO 2018.

Г-н Кутин, всички твърдят, че TRUCK EXPO 2018 е уникално по своя характер. Защо?

Това е единственото специализирано изложение за тежкотоварни автомобили от такъв ранг в страната. Към него отново се присъединяват и лекотоварните автомобили, ще се покажат новостите в сектора и тенденциите в неговото развитие. Асоциацията на автомобилните производители съумя да обедини вносители на световни марки под един покрив и мащаб от над 54 фирми изложители, които ще покажат 600 експоната, говори сам за себе си.

Как се развива пазарът на лекотоварните автомобили в страната? Какви са вашите впечатления върху сектора? 

11% ръст за първите 5 месеца на годината са оптимистичен показател за бизнес климата в страната. Нарастват инвестициите, развива се секторът и се надяваме този темп на нарастване на продажбите да продължи.

Представяте на TRUCK EXPO 2018 голямо разнообразие от марки и автомобили в лекотоварния сегмент. На един от щандовете Ви ще видим дори мотоциклети за превоз на товари.

TRUCK EXPO е оптималната арена, на която да демонстрираме най-доброто от марките, които представляваме. Тази година те са три – PEUGEOT, PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES и ISUZU. PEUGEOT е с изключително конкурентна лекотоварна гама – Boxer, Expert, Partner, работни машини с доказани качества и възможности. Вече представяме в страната лекотоварната гама на Piaggio Commercial Vehicles, позната в цяла Европа, или така наречените мотоциклети за превоз на товари, които са без аналог в съотношение размери/товароносимост. С максимална теглителна сила 3.5 тона пикапът Isuzu D-Max, който също се предлага от дилърската мрежа на София Франс Ауто, не случайно бе избран за Многофункционален пикап на годината.

TRUCK EXPO 2018 продължава и утре, 9 юни, когато е обявен Ден на отворени врати за всички посетители на летище Лесново. Професионалисти, любители на тежките машини и техните семейства могат да разгледат цялата гама индустриални превозни средства и над 100 световни бранда, продукти и услуги в сферата на тежката автомобилна индустрия. От 10:00 до 16:00 ч. са предвидени много атракции, забавления и изненади за малки и големи - тест драйв за професионалисти, кетъринг зона, детски кът, томбола с награди. Чудесен съботен ден за малки и големи, на едва 20 км от София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews