Търсят се благодетели за 5 деца, които наскоро останаха без майка

OFFNews 17 януари 2018 в 16:19 10292 0

Снимка Pixabay

Познати и непознати решиха да започнат кампания в подкрепа на семейството на покойната Велка Велкова, която почина от коварна болест в края на миналата година и остави пет полусирачета.

За децата - три момчета и две близначки - сега се грижи Красимир Иванов, който е биологичен баща на три от тях. Шестимата живеят в Годеч и имат нужда от финансова и друга материална и нематериална подкрепа.

Наскоро фейсбук групата за набиране на средства за лечението на Велка бе преобразувана в група в помощ на семейството ѝ. Там се организират благотворителни търгове, а днес бе обявена и кампания за ежемесечни благодетели. Инициаторите предлагат лесен и ефективен начин помощта да се случва всеки месец, без риск от това желаещите да помогнат да се забавят или забравят. Това е възможно чрез автоматични фиксирани ежемесечни банкови преводи с одобрена от благодетеля сума. В някои банки услугата се нарича "Автоматичен фиксиран превод", в други "Директен дебит", "Незабавно инкасо" или по друг начин. Дарителите трябва да посетят клон на банката и да заявят услугата, като дадат данните на партньора Красимир Иванов, на чиято сметка да бъдат превеждани средствата.

Повече информация и данни за банковата сметка могат да бъдат открити в групата в подкрепа на семейството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови