Технологии в училище? Бъди в час, а не в чат

OFFNews 04 септември 2018 в 12:36 1836 0

VIVACOM посреща месеца на учениците с атрактивните оферти за мобилни устройства, с които цели повече деца да получат достъп до съвременните технологии, за да ги използват за по-качествено образование.

Според телекома технологиите могат да направят прехода от лятната ваканция към учебния процес много по-приятен и плавен. Освен за сърфиране в мрежата и забавление, те могат да бъдат полезен инструмент в обучението, като дават достъп на ученици, учители и родители до разнообразни дигитални източници на информация, интерактивни образователни платформи и приложения за по-лесно усвояване на уроците. 

Три модерни смартфона от семейството на Samsung ще предлага телекомът с отстъпки през септември. Добър помощник в учебния процес може да бъде и таблетът, който осигурява по-голям екран за гледане на видео уроци, например. Този месец VIVACOM дава избор между Samsung Tab A 10.1” – за 9,98 лв. на месец, Huawei Mediapad T3 8” за 4,98 лв. на месец и Lenovo Tab 4 7” – за 1,98 лв. на месец. И трите варианта са в комбинация с план i-Traffic L+, който включва 10 000 МВ на максимална скорост – достатъчно както за забавление, така и за обучение. 

За най-малките ученици и техните родители VIVACOM предлага три варианта на „умни” часовници Myki: Watch с цена от 1,98 лв. на месец, Touch – с допълнителна каишка за 3,98 лв. на месец и първият 3G модел - Junior с цена от 5,98 лв. на месец. 

И през септември VIVACOM продължава да се фокусира върху образованието в много направления – както чрез социално-отговорни кампании за дигитализация на българското училище като „Образование 4.0”, така и с продуктови и търговски оферти, улесняващи достъпа до качествено и модерно обучение. Телекомът предлага голямо разнообразие от устройства във всички ценови категории, за да даде възможност на повече деца да имат достъп до полезните технологии и съветва: „Бъди в час, а не в чат“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови