Топло и слънчево - до 27 градуса днес

OFFNews 22 октомври 2019 в 06:33 1241 0

Днес ще е слънчево, преди обяд в източните райони - мъгливо. Ще се появи слаб североизточен вятър, показва прогнозата за времето на НИМХ.

Максималните температури ще са между 22 и 27 градуса, а атмосферното налягане няма да се промени съществено и остава по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието в сутрешните часове ще е мъгливо. Около обяд видимостта ще се подобри и до края на деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 20 и 22 градуса. Температурата на морската вода е 19-20 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 20 градуса, на 2000 метра - около 13 градуса.

В сряда и четвъртък промяна на синоптичната обстановка не се очаква. Времето ще остане топло за сезона, в повечето райони - и слънчево, на места в низините в източната половина от страната след полунощ и в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови