Училище за креативно мислене – Сезон 2 от 1 февруари в Добрич

Галина Михайлова 29 януари 2019 в 16:39 2073 0

Училището за креативно мислене отново отваря врати за любопитните, търсещите и творчески настроените от всички възрасти в Добрич. На 1 февруари стартира Сезон 2 на една инициатива на добричкия художник и фотограф Димитър Христов (54ka).

Събитията и тази година ще се провеждат всеки петък от 19 ч. в клуб „The Maze".

„Програмата ни през 2019-а е още по-наситена със събития и гости. Добричлии ще могат да се срещнат с интересни гостуващи лектори от цялата страна – художници, крафтъри, тату артисти, фотографи, 3D артисти и много други. И като казваме „лектори" – определението е символично, защото в ролята на оратор на творческите срещи в Училището за креативно мислене може да влезе всеки от участниците, желаещ да сподели свои идеи или проекти, свързани със зададените теми - предизвикателства. Така в центъра на всяко събитие ще бъдат театърът, графичният дизайн, анимацията,
приложните изкуства (крафт), фотографията, бойните изкуства и много др.", каза Димитър Христов.

Определението „училище" е символично, защото форматът е гъвкав. Това не е школа, а пространство за обмен на добри идеи, за споделяне и за общуване. Вратите са отворени за всеки, привлечен от изкуството в различните му проявления, независимо дали е професионалист или любител, или само има интерес към темите, които се дискутират, обясни организаторът.

Училище за креативно мислене е много подходящо за млади творци. От една страна, дава възможност да застанат пред публика, с микрофон в ръка, и да представят себе си, своите идеи, а от друга - да се срещат със съмишленици, с хора със сходни интереси и вълнения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови