Утре протестът за оставка на Борисов и Гешев става техно парти

OFFNews 06 август 2020 в 12:33 13746 2

Първото по рода си в България "Техно парти срещу властта" ще се слее с протеста, организиран Отровното трио - проф. Велислав Минеков, Арман Бабикян и адвокат Николай Хаджигенов.

Иновативният начин на протест е с инициатор гражданско сдружение "Мрежа за инициативи и решения" и ще се проведе пред партийния дом (триъгълника на властта, пл. Независимост) от 18 до 23 часа.

Чрез електронна музика хиляди млади българи ще изразят мнението и позицията си за провеждането на честни избори в България чрез машинно и електронно гласуване.

В първото по рода си в България "Техно парти срещу властта" участие ще вземат известни български диджеи, а стиловете ще варират между хаус, тек хаус и техно, съобщават организаторите.

Според тях целта на събитието е младите българи да покажат различна, иновативна и ефективна форма на мирен граждански протест, забавлявайки се с любимата си музика от една страна и да заявят своето искане за незабавна оставка на правителството и главния прокурор от друга страна.

Мотото на протеста е електронна музика за:
#МашинноГласуване
#ЕлектронноГласуване
#ОСТАВКА

Програмата на събитието:
18:00 - 18:30 Bozko
18:30 - 19:00 Nikola
19:00 - 20:00 Krikoz
20:00 - 21:00 Bucksy
21:00 - End Divverse b2b Nas St

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3005

2

Bahmu

06.08 2020 в 13:18

Какво обществено мнение бе пич ? Какви дроги сънуваш - това, че ти шмъркаш в кенефа и после мяташ салфетки на Ивана-Драгана-който-и-да-е-друг-чалга-боклук, не значи, че другите сме като тебе. Твоето мнение не е общественото мнение и няма как да твърдиш нещо подобно, освен ако не си асцендирал в Господ-Бок, повелителя на колективното "Его". Ама те боли кура за семантиката, дай да плюваме по хората, който реално искат промяна, по младите хора най-вече, наркомани, пияници, нехранимайковци, бездарници....а впрочем те те хранят, поят и ти плащат данъците. И на тебе и на 1-2-3милиона маналга. Сигурно си от ония дет им вдигнаха заплатите с 30% от вчера ? Взимай дорде можеш, мили ми софиянецо, защото друга работа няма да си намериш а края му се вижда ;)

3943

1

OtSofia

06.08 2020 в 13:07

Техно парти означава и винаги е означавало много-ама-много дрога. Това ли било, да захраните заспалия алъш вериш?! Това ли било, да си спретнете гейпрайдчето, така, помежду другото, че все да се намери някой да ви осигури така желаният сблъсък, дето го организирате месец време вече? И това не го казвам аз, а общественото мнение. Техно парти, как не! Викнете и Сл. Триф., та да ви помогне с бройката, ако може и той. Волен Сид. също бива.