В Красно село няма да имат вода цяла нощ

OFFNews
25 ноември 2019 в 05:49 | 1334 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклоненние до бл. 43 в жк. „Лев Толстой“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на жк. „Лев Толстой“, жк. „Надежда“ 2 - района между ул. „Дравски бой“, ул. „Ген. Никола Жеков“ бул. „Рожен“,бул. „Ломско шосе“ , ул. „Република“, ул. „Йордан Хаджиконстантинов Джинот“.

От 23:00 часа днес до 5:00 часа утре във връзка с извършване на тест на налягането във водопроводната мрежа в жк. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването на жк. „Красно село“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !