В Сухата река и село Яна без вода заради ремонти днес

OFFNews 25 септември 2019 в 05:40 1954 0

Водата ще бъде спряна днес в някои столични райони заради планови ремонти, предупреди "Софийска вода".

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на пл. „Родина“ в ж.к. „Сухата река“, се налага спиране на водата от 9:30 до 21:30 ч на: ул. „Екатерина Симитчийска“, бул. „Владимир Вазов“, ул. „Черковна“ и ул. Петрохан“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска пред читалището на ул. „Подуенска“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Керамична“ в с. Яна налага спиране на водата от 9 до 21 ч в карето между улиците „Керамична“, „Буховско шосе“, „Заводска“ и „Старо Буховско шосе“, на ул. „Христо Ботев“ - от ул. „Мургаш“ до ул. „Ботевградско шосе“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на ул. „Христо Ботев“ и ул. „Буховско шосе“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от телефонния център на “Софийска вода” (тел. 0800 12121) или да следят текущите теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството (http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx)

“Софийска вода” предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови