В части от 7 столични района ще спира водата днес

OFFNews 29 май 2019 в 05:42 2187 0

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“ в кв. „Република“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на кв. „Република“, кв. „Република 2“, местност “Толева махала“, магазин „Джъмбо“, магазин „Метро“, магазин „Аико“, бензиностанции „Лукойл“ и „Петрол“. 

Строително-монтажни работи на ул. „21 век“ в кв. „Витоша“ налагат спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „21-ви век“ от ул. „Димитър Страшимиров" до № 36 и № 29 и ул. „Проф. Христо Вакарелски" № 19 и № 16-20. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зорница“ в с. Волуяк налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Минзухар“ от ул. „Карамфил“ до Гара „Волуяк“, ул. „50 – та“, ул. 41 – ва, ул. „Котешка стъпка“, ул. „Детелина“, кв. „Гара Волуяк“. 

Подмяна на водомери на бул. „Цар Борис III“ в жк. „Хиподрума“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на бул. „Цар Борис III“ №19. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лотос“ във вилна зона „Изгрев“ в гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Лотос“, ул. „Авлига“ от ул. „Лотос“ до ул. „Перуника“, ул. „Горски път“ от ул. „Перуника“ до края на улицата.

Монтаж на спирателен кран на ул. „Цар Борис III“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Мито Войнишки“, ул. „Индустриална“, ул. „Цар Борис III“, ул. „Стария Искър“. 

Извършване на строително-монтажни работи на ул. „Атанас Дуков“ в парк „Борисова градина“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Атанас Дуков“ от №32 до №36. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови