'Версай' се завръща по Epic Drama с втори сезон (видео и галерия)

OFFNews 28 април 2019 в 01:15 3419 0

Снимка Epic Drama

Дръзнете в тъмната страна на Версай…

Всяка неделя в 22:00 от 5 май новият драматичен канал Epic Drama ни пренася в света на властта, интригите, похотта и войните с втория сезон на "Версай".

Само няколко месеца след смъртта на Хенриете, Луи изглежда е приключил със скръбта и е преодолял болката си, но все пак ще му е нужно време, за да стъпи отново на краката си.

В този сезон, Луи XIV е завършил първия етап от амбициозния си план. Точно като Цар Мидас, обаче, който научава урока си по трудния начин, той ще разбере, че трябва да внимаваш какво си пожелаваш. Абсолютната власт води със себе си и огромни отговорности... особено за толкова млад човек. Понякога властта е тежко бреме. Да станеш капитан е едно, да управляваш кораба – съвсем друго.

Вътре в затвора от злато, в какъвто се е превърнал Версай, нещата вървят добре. С новите фигури в двора, нови съюзи се създават, но и нови заплахи избояват... а дамите вдъхват свежест на двореца. Мадам де Монтеспан е новата фаворитка на краля. Изкачвайки се уверено по стълбицата, сега тя има значителна позиция в двора. Ексцентричната и огнена Палатин, бъдеща съпруга на Филип; виртуозната, но темпераментна Мадам Скарон; и кралица Мария-Тереза, готова да контраатакува като свика поддръжниците на каузата си.

В очите на кралицата (а и на някои други), дворът е в стремглав упадък, а нещата само се влошават. Гангрената на аморалността се разпространява с всеки изминал ден. Фабиен Маршал вижда надвисналата заплаха над краля и двореца му; защото ако Версай се огъне под тежестта, цяла Франция ще бъде пометена при този срив.

Фабиен се бие на всички фронтове и задачата му съвсем не е лесна. Придворни се стичат във Версай. Точно тогава избухва скандалът. Отравянията стават разменна монета в двора: решение, което все повече и повече хора избират, за да разчистят съперниците от пътя си. Това част от упадака, който разяжда Версай, ли е или има по-сложна коспирация зад дворцовите стени? Дали мечтата на един монарх няма да се окаже неговата гибел?

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 133 канал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови