Viasat Explore ни отвежда на Племенен тренировъчен лагер (видео и галерия)

OFFNews 18 април 2019 в 09:14 2358 0

Снимка Viasat Explore

Джоел Доммет е фитнес фанатик – от тези, които тренират безпощадно и се гордеят колко лицеви опори могат да направят. Той обаче подозира, че хората в Европа и Америка може малко да сме се пообъркали по този въпрос. Тук всяка висша мода в тренировките се пробва до откат по фитнес залите. Дали наистина тези нови спортни тенденции са ключови за здравословния начин на живот или трябва да погледнем някъде другаде – дори назад във времето – за отговор на този въпрос? 

С премиера по Viasat Explore всяка неделя в 21:10 „Племенен тренировъчен лагер“ (Tribal Bootcamp) e информативно и забавно предаване за пътувания, което проследява Джоел и приятеля му, Ниш Кумар, докато обикалят от Мексико до Монголия, като посещават шест различни местни общества.


Всяка общност, въпреки различията помежду им, живее невероятно активно, спазвайки древни форми на спортуване като кикбокс, планинско бягане или 24-часова защита на опитомените от тях животни. Джоел иска да провери дали може да се мери с местните, докато Ниш се е включил предимно заради кулинарията.

Двамата приятели навестяват масайските воини в Африка, тагбанва във Филипините, племето ксаванте в бразилските тропически гори, монасите в Шаолин, племе от бегачи в мексиканския каньон и група от монголски номади. Когато приключението наближава края си, Джоел приема специално предизвикателство, за да провери дали тялото и умът му са се адаптирали към местните привички.

Ако сте пропуснали епизод 1 на „Племенен тренировъчен лагер“, можете да наваксате на 19 април, петък от 23:30, преди да продължите с епизод 2 в неделя, от 21:10 по Viasat Explore.

Viasat Explore позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично.

За да гледате Viasat Explore, свържете се с Вашия местен оператор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови