Viasat History разшифрова Египетски загадки в 10 епизода

OFFNews 15 април 2019 в 09:56 5175 0

Снимка Viasat History

Древният Египет е една от най-великите цивилизации на Земята, чиято история се развива в продължение на 3000 години и си остава земя на загадките до ден-днешен. Откакто за първи път разчистват пясъка от Големия сфинкс в Гиза, археолози и историци бавно разкриват тайните му през изминалите две столетия.

Експертите обаче вярват, че някои от най-важните открития на този античен свят все още са затрупани от пустинните пясъци.

Нова технология се опитва да разкодира най-устойчивите загадки на Египет, които имат потенциала да пренапишат човешката история. За тях разказва поредицата "Египетски загадки" по Viasat History. В 10-те си епизода "Египетски загадки" изследва тези мистерии, съчетавайки експертен научен анализ със свидетелства от първа ръка от археолози, за да покаже в нова светлина скритите тайни на древния свят.

Можете да проследите поредицата всяка вечер в 22:00 от понеделник до петък. Премиерният епизод е днес, 15 април.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !