Водата спира на 3 места в София

OFFNews 15 юли 2019 в 07:48 4702 0

"Софийска вода" предупреди за временно прекъсване на водоснабдяването в някои части на столицата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Маестро Кънев“ в ж.к. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на:

- ул. „Маестро Кънев“ - от ул. „697“ до ул. „688“;

- по ул. „Рождество“ - от ул. „Камелия“ до ул. „Маестро Кънев“;

- по ул. „688“ - от ул. „Камелия“ до ул. „Маестро Кънев“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на адрес: ул. „Маестро Кънев“ ъгъла с ул. „Рождество“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект живеещите в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йордан Димчев“ в кв. „Челопечене“, се налага спиране на водата от 9 до 16 часа на ул. "Йордан Димчев", ул. "Петър Стойнов", ул. "Стари Искър" и ул. "Лъката".

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на адрес: ул. „Стари Искър“ ъгъла с ул. „Лъката“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Струга“ в ж.к. „Банишора“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на: ул. „Струга“ - от „бул. Княгиня Мария Луиза“ до бул. „Христо Ботев“; бул. „Христо Ботев“ - от ул. „Струга“ до „бул. Княгиня Мария Луиза“ (четни номера).

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ №146.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови