Водата спира на 6 места в София днес заради ремонти

OFFNews 23 май 2019 в 05:40 2299 0

Снимка Александра Маркарян

Днес ще бъде спряно водоподаването в някои столични райони заради ремонти, предупреждава "Софийска вода".

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение в ж.к. "Младост" 1, вода няма да има от 9 до 17 ч. в бл. 100.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска пред блока.

Заради ремонт на уличен водопровод в ж.к. „Лозенец“, водата ще бъде спряна от 9:30 до 16:30 часа на ул. „Златовръх“ - от ул. „Стоян Михайловски“ до ул. „Галичица“, и на ул. „Д-р Марин Русев“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на площад „Велчова завера“.

Заради подмяна на спирателни кранове в кв. „Обеля“, водата ще бъде спряна от 9 до 18 часа на ул. 13 - от ул. 6 до ул. 8, и на ул. 15.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на ул. 13 с ул. 15. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Михайлово“, гр. Банкя, водата ще бъде спряна от 10 до 17 часа на ул. „Китката“ - от ул. „Зорница“ до края на улицата, и на ул. „Асен Разцветников“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците „Китката“ и „Асен Разцветников“. 

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение във вилна зона „Горна баня“, водата ще бъде спряна от 9 до 16 часа на ул. „Белите борове“ - от ул. „Черешова градина“ до ул. 740, на ул. 740 - от №14 до №28.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците 740 и „Белите борове“. 

Заради строително-монтажни работи в кв. „Промишлена зона Хладилника“, водата ще бъде спряна от 9:30 до 19:30 часа на ул. „Атанас Дуков“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците „Атанас Дуков“ и „Филип Кутев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от "Софийска вода".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови