За шеста поредна година стартира благотворителната кампания 'Тази Коледа чудесата правите вие'

ОFFNews 16 ноември 2018 в 17:49 2211 0

Фондация „За Нашите Деца“ за шеста поредна година инициира благотворителна кампания „Тази Коледа чудесата правите вие“. 

Инициативата има за цел да ангажира и вдъхнови служители на големи и малки компании да подарят шанс за щастливо детство в семейство на още стотици деца, за които Коледа няма специално значение, а е просто един ден от календара. 

"Тази Коледа чудесата правите вие" се отличава и с това, че Фондация „За Нашите Деца“ предлага на сайта на кампанията различни иновативни и забавни идеи, чрез които служителите на социално отговорни компании могат да опознаят колегите си, да усетят коледния дух, да се забавляват и в същото време да помогнат за това повече деца да усетят истинския дух на Коледа.

Сред предложенията за зимни забавления между бюрата в офиса са: състезания по канадска борба и надбягване с коледни чорапи, кулинарни изложби, караоке и др. Към предложените на сайта инициативи са приложени и необходимите за организирането им материали.

Над 80 социално отговорни компании се включиха в досегашните издания на кампанията. Набраните през миналата година повече от 40 000 лв. са инвестирани в услугите по предотвратяване на раздялата на новородени и техните семейства, предоставяни от фондацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews