Затварят НДК в петък за среща на високо ниво

OFFNews 10 януари 2018 в 15:37 3767 0

На 12 януари (петък) достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен. Промяната е във връзка с първото събитие на високо ниво от календара на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Затворени за посетители ще бъдат литературен клуб „Перото“ и билетния център. 

За улеснение на почитателите на културните събития НДК разкрива целодневна билетна каса в кино „Люмиер Лидл“, която ще работи в дните, в които достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен.

На разположение остава и системата за онлайн резервация на билети.

Успоредно със събитията от програмата на Председателството НДК ще продължи да функционира като културен и конгресен център – ще се провеждат изложби, изложения, концерти в зала 1, спектакли в театър "Азарян", ДНК, прожекции в кино „Люмиер Лидл” и събития в Литературен клуб „Перото” и зала 42.

Промени настъпват и в движението в центъра на София и около НДК. От 17:30 часа на 11 януари (четвъртък) до приключване на мероприятията на 12 януари (петък), се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите, превозващи участниците в събитията, на улиците „Доспат” между бул. „Витоша” и ул. „Баба Неделя”, ул. „Баба Неделя” и ул. „Д-р Христо Стамболски”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови