Ананиев и Александър Томов в Движение 'Заедно за промяна', регистрираха се в ЦИК

OFFNews 03 септември 2019 в 15:12 8074 0

Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“ подаде документи за регистрация в Централната избирателна комисия днес за участие в местния вот. 

Коалицията включва партиите „Българска Социалдемокрация – Евролевица“, „Волт“, „Европейска сигурност и интеграция“ и „Родолюбие 2000″.

Прозрачност, нужда от промяна и конкретни решения на проблемите по места ще са водещи приоритети на нашите кандидати за кметове и общински съветници, обявиха от ВОЛТ с лидер Настимир Ананиев на страницата си във фейсбук. 

Мрежата на Волт в цяла Европа ще е на разположение на нашите общински съветници и кметове за обмяна на добри практики и идеи. 

Нека се обединим за ускорено икономическо развитие, за компетентни и грамотни кандидати за местна власт и да изкореним корените на криминалния октопод ГЕРБ от българските общини и от селата, които все още не са ликвидирали напълно, заявяват от Българска социалдемокрация на Александър Томов. 

Коалицията се представлява от Димитър Митев – гл. секретар на ПП БСД – Евролевица. 

На евроизборите през май коалиция "Движение Заедно" с водач на листата Томов получи 3731 гласа (0.19%), а партия Волт - 3500 гласа (0,18%). 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови