Андрей Райчев: Борисов взе властта в черната вода, сега му се падна златната

Корупцията у нас е непоносима, лекарите, които влачат, отвлачват повече от ромите, смята социологът

OFFNews 07 май 2018 в 09:34 23038 8

Сегашният кабинет на Бойко Борисов е много по-добър като състав от "Борисов 1" и "Борисов 2", заяви социологът Андрей Райчев по повод навършването на една година от управлението на кабинета по Нова тв.

Има обективни оценки, които вече се получиха. Включително оценка на българския народ, който написа добър 3,71. Освен това през 11-те последни избора ГЕРБ е спечелил всички без един. ГЕРБ продължава да води с 24 на 20 пункта спрямо БСП, коментира математикът проф. Михаил Константинов.

3,71 не е никак лоша оценка. "Добър" пишем, когато искаме нещата още да се подобрят. И "добър" пишем на добрите ученици и студенти, ако питате мен", коментира политическият психолог проф. Антоанета Христова. Той изпъква пред останалите правителства преди него с ярка международна дейност и ни кара да се чувстваме относително горди, че нещо правим и все повече сме някакъв фактор, усещаме се като фактор в нашата балканска и европейска страна, допълни тя.

Райчев коментира, че "Борисов взе властта в много неизгодна обстановка през 2008-а година, когато удари кризата. Просто беше малшанс. Тогава му се падна черната вода. Сега му се падна златната вода. По много причини България върви нагоре. Вятърът духа в платната на правителството". 

Корупцията в България е непоносима, каза още Андрей Райчев. В България не се провят въобще реформи - ние сме в положението на човек, който едновременно и е затлъстял, и има мускулна слабост. Има огромни тлъстини, които подлежат на унищожение: 400 болници, 50 и кусур ВУЗ-а, между другото - 25 банки и 8 мелници. Железници, които непоносимо само харчат пари по цял ден и нищо друго не правят. Ще ме извините, но лекарите влачат... отвлачват - не всички... Но тези лекари, които влачат, отвлачват или крадат повече от циганите в тая държава! Не се шегувам. Ако сметнете в пари, ще видите, заяви Андрей Райчев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

7

Стефан

07.05 2018 в 18:52

Т.е. - каквото и да става - трябва да се пише все за едно, и по един начин? Горе! - Долу? Левски - ЦСКА?
Или не можеш да си представиш идеята за независим вестник, в който се показват всички мнения?

6000

6

vesselin.p

07.05 2018 в 16:43

Offnews, нещо много сериозно почвате да обръщате една определена част от тялото си към царя-слънце. Имало е смяна на собствеността при вас ли?

6109

3

Azarael

07.05 2018 в 11:56

До Виктор:
Защо не се качите на фок мачтата и погледнете
от високо, щом се чувствувате че и вие сте член
от екипажа на този разбойнически екипаж и се
издържате от пладнешки набези и грабежи !
За да видите дали не са останали и други
не разграбени от вас територии,
из между 111 000 000 квадратни километра
площ . . .на тази нещастна страна !?

17439

2

мнение от IP

07.05 2018 в 10:32

Това някаква платена реклама ли е?