Анелия Клисарова обеща детска болница във Варна

OFFNews 02 октомври 2019 в 17:56 1854 0

Снимка БНР

"Участвам в битката за кмет на Варна, защото съм родена и израснала тук, във Варна е и семейството ми, затова трябва да променя града, за да останат и внуците ми тук". Това заяви кандидатът за кмет на Варна, издигнат от БСП, проф. Анелия Клисарова пред Нова телевизия.

Тя обясни, че има силна визия за Варна и тя е нейната кауза. "Инвестиции, иновации, и развиване на промишлеността са задължителни, но те са свързани с образованието. Без дуалната система и развитието на потенциала на младите хора няма как промените да се случат", коментира Клисарова.

И допълни, че трябва да се помисли за жилищните блокове, междублоковите пространства и зелените пространства в града, защото те са част от работата на общината. "Развитието на здравеопазването е изключително важно и ако съм кмет, Варна ще има детска болница и втори спешен център в "Аспарухово", категорична бе Анелия Клисарова.

Изграждането на спешен център в кв. "Аспарухово" е изключително важно, защото така ще се гарантира достъпът до навременна помощ на хората.

"Има квартали, които нямат канализация и няма визия за тяхното застрояване и развитие. Трябва да се реши къде в града ще се оставят зелените пространства и няма да се застроява. Да се обърне внимание на ежедневните проблеми - чистотата в града, обособяването на паркинги, състоянието на тротоарите, здравословното хранене на децата в детските градини и много други", посочи Анелия Клисарова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови