Ангел Джамбазки организира конкурс за патриотичен рап в София

OFFNews 21 септември 2018 в 20:10 6814 2

Под патронажа на евродепутата Ангел Джамбазки в София ще се проведе първият по рода си конкурс „Рап за България“.

"В деня на Независимостта на България, 22 септември, патриотът Ангел Джамбазки от ВМРО, заедно с Национално движение „БГ патриот“, застава зад инициатива в защита на българската музика. Във времена, в които пошлостта и упадъкът се дават за пример, ние, Патриотите от ВМРО, подкрепяме безусловното налагане на българския език, култура, история и ценности в живота на младите хора." - аргументираха се в петък следобед от пресцентъра на ВМРО. 

От националистическата формация обясняват, че „Рап за България“ е "конкурс за авторска рап песен, посветена на Родината ни."

Конкурсът е създаден с цел да се подпомогнат и популяризират българските изпълнители, които пишат и пеят песни за България на български език.

На 22 септември от 18:00 ч. на сцената в парк „Света Троица“ в София ще се проведе концертът, на който 20 участници, достигнали до финала, ще могат да изпеят своята песен пред публиката и журито.

Специален оценяващ ще е заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

"Участниците във финалния концерт ще получат специални грамоти и парични награди, а победителят, освен всичко останало, ще има и възможността за професионален запис на своята песен. Организаторите на конкурса са предвидили много награди и изненади за участниците и публиката." - съобщават от ВМРО.

Конкурсът „Рап за България“ е организиран от Ангел Джамбазки с "любезното съдействие на рапъра АЛЕКС П, който ще бъде и председател на журито."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11841

2

трафоПОСТ

21.09 2018 в 23:20

Този е от Обединените Идиоти, нали? Веднага му личи.

16193

1

SC

21.09 2018 в 22:58

„Инициатива в защита на българската музика“... в афро-американски стил?