Арх. Борислав Игнатов съди ПИК за 1 млн. лв. заради порноскандала

OFFNews
23 октомври 2019 в 16:24 | 4773 |1

Кандидатът на Демократична България за кмет на София арх. Борислав Игнатов заведе иск за 1 млн. лв. заради голите снимки на приятелката си. 

"Дойде и този хубав ден - днес в съда беше заведен иска срещу ПИК на стойност 1 милион лева! Да им е честито!", е написал в личния си профил във фейсбук Игнатов.
Той допълва още: "Предполагам, че това обяснява днешната им статия и “истерията” в нета за цвета на тапетите в апартамента, който ползвам под наем, докато направя свой. Нито съм автор на интериора, нито ме интересува, ама явно няма какво друго да измислят".

Публикацията на ПИК от 4 септември съдържаше порноснимки на приятелката му. 

Тогава Игнатов обяви, че приятелката му е невинна жертва на дългогодишен тормоз. "Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г. В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине", реагира Борислав Игнатов.

Petia Nikolova

Рейтинг : 1000

23.10 2019 в 17:58 1
+ 0
- 0
В правото сте си, дано успеете да спечелите.