"Атака" отказа да участва в консултациите при президента

OFFNews 28 юни 2014 в 14:44 7011 17

Снимка Архив

"Атака" отказва да участва в насрочените за неделя консултации при президента за съставяне на служебно парвителство, съобщиха от пресцентъра на партията.

Причината за това тяхно решение е, че от партията на Волен Сидеров са недоволни от избраната от ГЕРБ, БСП и ДПС дата за предсрочния вот 5 октомври.

"Още преди седмици посочихме най-подходящата дата за предсрочния вот - 27 юли, но очевидно ГЕРБ, БСП, ДПС и ББЦ са се договорили за друго и умишлено бавят изборите. Причината е да имат тези партии достатъчно време да организират отново купуване на гласове и корпоративен вот", смятат от Атака.

Според партията на Сидеров е ясно, че "в момента президентската институция се използва от Плевнелиев за ПР акции".От "Атака" заявяват още, че няма "да бъде част от това, а и нямаме сключен договор за ПР услуги с президентството".

"Днес стана известно и че ГЕРБ, БСП, ДСП и ББЦ са си направили задкулисните договорки за бъдещ общ кабинет". От ПП Атака категорично отказваме да участваме в подобен род безскрупулни сделки, казват още от националистическата партия", допълват от партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!