Атака в нощна акция: отбеляза часа и деня на хитлеристката агресия срещу Русия

OFFNews 22 юни 2018 в 09:23 8902 4

За първи път в България се почита паметта на руските воини, загинали във Втората световна война, в деня и часа, когато започва нападението на Хитлеристка Германия срещу Русия. Инициативата бе организирана от Атака и се проведе точно в 4 часа сутринта на 22 юни пред Паметника на Съветската армия в София.

Към лидера на АТАКА Волен Сидеров и народните представители от партията се присъединиха представители на обществени организации, Съюзът на ветераните в България и директорът на Руския културно-информационен център у нас, съобщиха от партията. 

Сидеров беше единственият български политик и лидер на парламентарна група, който почете паметта на падналите за свободата на Европа от хитлерофашизма. 

„Когато говорим за тази дата, трябва да кажем задължително, че през цялото време тази военна агресия на Хитлер беше подготвена, финансирана и насочвана от Запада”, припомни историческите факти Сидеров. Той уточни, че най-големият спонсор на Третия райх бил англосаксонският Запад. „Англия, Франция и САЩ правиха всичко възможно Германия да се милитаризира. Английски и германски фирми участваха в германски химически и военни концерни, без които милитаризирането на Германия беше невъзможно”, поясни председателят на АТАКА. 

По думите му Запада си „затваряше очите” за всички нарушения на Хитлер по международните договори. През 1938 г. същият Запад подари на Хитлер две суверенни държави - Чехословакия и Австрия. Дори, когато уж започна война с него, същият Запад не водеше истински военни действия срещу Германия. „Всичко това беше с цел да се насочи Хитлеристка Германия към Русия и тя да бъде унищожена, само че Русия устоя”, подчерта Сидеров. “Русия защити не само Отечеството си, но спаси и Европа от тъмните сили на хитлеризма. Време е също така да се признае ролята на Сталин като държавник и главнокомандващ за тази победа”, обобщи той.

Сидеров и колегите му от АТАКА поднесоха венци пред паметника на Съветската армия. С цветя те бяха изписали „Помним”, както и със свещи бяха отбелязали броя дни на военния конфликт. „Вечна памет на всички войници и офицери, загинали за свободата на Русия и Европа”, заключи Сидеров.

Директорът на Руския културно-информационен център у нас Павел Журавльов благодари за отбелязването на тази дата. „Радваме се, че в България има хора, които все още помнят тези страници на историята”, каза още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5800

4

Тито

22.06 2018 в 10:48

Един ден Сталин лапа въдицата и казва, искам да видя този взрив от който един килограм избухва като един милион килограма. Берия намира един възрастен лаборант , възрастен защото той отива на явна самоубиствена мисия. В един от заводите струговат една топка плутоний но тъй като плутония е ацки радиоактивен правят черупка от друг материал върху нея и на края я никелират. Прави се дървено куфарче със прикрит от вътре оловен сак. В указания ден пристига лаборанта с куфарчето, въведен е при Сталин, изважда топката и я търкулва леко по плюшената покривка на масата към Сталин, той я взима в ръце и пита ЗАЩО Е ТОПЛА лаборант му отговаря тази топка ще е топла 100 000 години. Веднага след тази аудиенция лаборанта е ЕФТАНИЗИРАН на надгробния му знак обаче е името на друг лаборант който започва да носи неговото име.

5800

3

Тито

22.06 2018 в 10:47

Приключва Втората световна война. СССР става флагман на целия социалистически лагер. Сталин обаче не е на висотата на тази сложна и непостижима за него дейност. В НКВД взимат решение Сталин да бъде ликвидиран , задачата е поставена на Лавренти Берия. Зад Сталин е било ГРУ а и физическото му ликвидиране не решава задачата, защото той е имал четири абсолютни двойника. Берия изключително интелигентен и хитър човек решава следното. Използва антагонизма между Сталин и учените които са в атомната индустрия и подготвят плутония за атомните бомби.Тъй като е имал свободен достъп до Сталин Берия започва да го облъчва ежедневно с информация за атомното оръже. Един ден Сталин лапа въдицата и казва, искам да видя този взрив от който един килограм избухва като един милион килограма. Берия намира един възрастен лаборант , възрастен защото той отива на явна самоубиствена мисия. В един от заводите струговат една топка плутоний но тъй като плутония е ацки радиоактивен правят черупка от друг материал вър

5800

2

Тито

22.06 2018 в 10:46

Преди атаката към съветската граница са прехвърлени 3,2 млн. войници, а над съветска територия са извършени стотици разузнавателни полети. Митовете за ВНЕЗАПНОТО нахлуване на германците се използват за да оправдаят НЕАДЕКВАТНОТО поведение на един застаряващ и слабоинтелигентен мъж по късно наречен САТАРАП и ликвидиран от Лаврени Берия по заповед на НКВД.

5863

1

Babaliuga

22.06 2018 в 10:18

Какво ли не прави човек за пари....