БСП: Лампите светнаха за Цветанов, Борисов защо мълчи

OFFNews 21 март 2019 в 12:28 3312 2

В последните дни независими източници осветиха поредната порочна схема за облагодетелстване на властта. Вторият човек на ГЕРБ, председателят на парламентарната им група Цветан Цветанов, е придобил луксозен имот на силно занижени цени. Всеки ден наяве излизат скандалните факти по тази сделка, които създават основателни съмнения за данъчни измами и други нарушения на закона, се казва в коментар на Изпълнителното бюро на БСП. 

Самият факт, че в една и съща фирма, при преференциални условия, пазаруват Цветанов, Цачева, Рашидов и други близки на ГЕРБ е достатъчно показателен за системата на властта. Тя покровителства определени фирми и получава подаръци срещу това.

Прокуратурата и органите се сезираха по въпроса. Но Бойко Борисов мълчи.

Преди време пред актива на ГЕРБ министър-председателят заяви: „Трябва да ви светне червена лампичка, иначе аз ще ви светна синята”. Лампите светнаха за Цветанов. Настояваме Борисов да наруши мълчанието си и да изпълни заканата си, че няма да търпи дори съмнения за корупция около себе си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3910

2

Georgi Gracata

21.03 2019 в 17:30

Има ли още наивници,които смятат,че Борисов е фактор в ГЕРБ един е Гьобелс в партията другото е пълнеж.

11719

1

Краси

21.03 2019 в 13:39

Е той Борисов какво да каже, като и той е затънал до ушите в корупционни лайна. Нали ако накаже Цецерон, оня ще издъни него. И двамата са за затвора, затова ще се крепят, докато могат.
Но БСП няма защо да се пенят толкова, защото и те са същите.