БСП: Шефът на полицията в Монтана е подал оставка след разкритията ни

OFFNews 23 май 2019 в 12:17 1938 0

Директорът на МВР - Монтана вече не е на поста си след изнесените вчера от БСП данни за неправомерна намеса на полицията в изборния процес, съобщи БСП. 

През последната седмица се упражнява административен, полицейски и икономически натиск върху БСП. Държавата и администрацията, която трябва да организира и гарантира честността на изборния процес, използва своите структури за политически натиск през последните 10 дни, заяви зам. -председателят на партията Кирил Добрев. По думите му миналата седмица е направена оперативка в областните дирекции на МВР във Видин, Враца и Монтана, а на всички шефове на районните управления е дадена ясна задача как трябва да работят в изборния ден. Всички са били предупредени, че ако не спечели ГЕРБ, ще бъдат разформировани на други места по страната, каза още Добрев. 

Това е потвърждение, че МВР се използва за оказване на влияние върху изборите в полза на управляващите, коментират днес от партията.

От БСП оповестихме подобни действия и на полицията във Видин, Лом и Враца. Очакваме и техните оставки, заявяват още от "Позитано" 20. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови