Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

БСП обяви видеото от катастрофата с бащата на президента за 'евтино' и достойно за 'Златна малинка'

OFFNews 28 август 2018 в 16:37 6273 3

От БСП обявиха видеото, в което се вижда как бащата на президента блъска инвалидна електрическа триколка, за "евтина филмова продукция, която заслужава "Златна малинка" (антинаграда за лоши актьорски изпълнения и слаби филми).

"Имаме видео от инцидента, както МВР каза с "тротонетката", всъщност това е триколка, но нямаме видео от правителственото трасе, където бе убит Петър Христов. Ако министър Радев е достатъчно сериозен да прави внушения, то искам да знам какво се случва по такива знакови убийства, които би трябвало да вълнуват Радев и МВР", обяви зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, като припомни за убийството на бизнесмена в началото на годината.

Той добави, че е несериозно твърдението, че БСП са поискали случаят да бъде прикрит. Как някой от ръководството ще принуди министъра, на когото всеки ден му искаме оставката, да прикрие случая? Как си го представяте? Аз понеже не мога да си го представя", обясни Добрев. 

Инцидентът с Георги Радев е станал в Харманли преди повече от 10 дни, но за него се разбра едва в края на миналата седмица, след като в YouTube се появи видео от охранителна камера. Родителите на президента коментираха, че инвалидната триколка е връхлетяла върху тях. От прокуратурата обявиха, че е бил съставен акт на мъжа в триколката - Стефан Тодоров. Пред Нова тв Тодоров обясни, че ще остане приятел с бащата на държавния глава. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12129

3

Психодесен

29.08 2018 в 09:19

"От БСП обявиха видеото, в което се вижда как бащата на президента блъска инвалидна електрическа триколка..."

Ало журналята, много сте долнопробни. Бащата на президента не е блъснал никого. Онзи с триколката е ударил колата странично във вратата. Или пък може би сте започнали да пишете, като 24 часа през 90-те, когато заглавията бяха от типа "Труп намери полицай"!

11519

1

d0ni

28.08 2018 в 19:12

Кирил Добрев пак го обърна на "а вие защо биете негрите"
 
X

Подкастът на OFFNews