БСП откри кампанията: Имаме решение за София, обяви лидерът на столичните социалисти

Паргов: Кой не е готов да си скъса обувките за успеха на Манолова, БСП е основната партия зад нея

OFFNews 27 септември 2019 в 20:13 4002 2

БСП - София откри кампанията си стилно и елегантно край коктейлни маси с бели покривки в Градската градина. 

На тях обаче имаше само бутилки с минерална вода(бел. ред. - партийните субсидии паднаха на лев за глас), което не помрачи устрема за победа на местния вот в столицата сред социалистите, дошли да видят и подкрепят кандидати си за общински съветници, кметове на райони и кметства. 

Преди словото на председателя на БСП-София Калоян Паргов в изпълнение на цигулки прозвуча и О Шанз Елизе, споменаване обаче на "перките на Графа" нямаше. 

Имаме решение за София, подчерта Паргов. От трибуната той заяви още: 

Днес поставяме началото на смяната на статуквото в София, защото всички ние тръгваме на поход за по-добър живот на столичани. 
След 14-годишното кметуване и 12-годишната доминация на ГЕРБ в столицата, времето на промяната дойде. Тази есен имаме шанс да разбием клишето, че БСП няма място в управлението на София. Важна част от нашата работа през този месец е да убедим столичани, че да участват в изборите и да дадат своя вот. Да ги убедим, че от тяхната активност зависи бъдещето на София. Да ги убедим, че няма как имаш претенции към управлението на града, ако не си взел участие във вота. Нужно е да убедим гражданите, че от тях зависи утрешния ден на столицата – дали ще има задръствания и дупки по улиците. Дали ще има място за всяко дете в детска градина или ясла. Дали ще продължи презастрояването и дали ще има паркинги. Дали въздухът, който дишаме ще е чист. 

Важен е бойният ни дух, защото успехът в София няма да е само с градско значение, а с национално, подчерта Паргов. 

Лидерът на столичните социалисти бе категоричен, че БСП е основната политическа сила, която подкрепя Мая Манолова.

Ние от БСП заложихме на кандидат за кмет на София, който е доказал, че може да работи за доброто на хората. Мая Манолова е личност, която показа, че може да обедини около себе си граждани с различни политически убеждения. Има ли някой, който не е убеден, че си струва да скъсаме по няколко чифта обувки за успеха на този кандидат, попита риторично Паргов и получи в отговор мощно "не" от множеството. 

Много важен е и успехът на кандидатите за съветни в СОС, защото кмет без мнозинство е с вързани ръце, подчерта Паргов. 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова: Нека с протегнати ръце се обединим за подредена община 

Скъпи българи, от вашето решение на 27-ми зависи бъдещето на нашите общини и градове. Зависи бъдещето на вашия собствен живот, днес ние ви подаваме ръка. Нека заедно да гарантираме, че общината, ще бъде помощник, а не спирачка на вашия малък семеен бизнес. Заедно да гарантираме, че ще спасим и развиваме общинските болници, че ще развиваме общинските училища, заедно ще осигурим на нашите деца места в безплатни детски градини, на младите семейства затруднени за своя старт в живота общински жилища, на възрастните ни родители, уважение, социални услуги, гарантиран социален живот. Заедно можем да спрем кражбите в общините от вашите пари и да гарантираме сигурност по улиците и по домовете ви. Нека с протегнати ръце се обединим за подредена община и за добруването на всеки един нейн жител. Скъпи софиянци, ние подкрепихме за кандидат за кмет на София Мая Манолова. Мая Манолова има воля, има характер да промени управлението на София, а нашите кандидати за общински съветници, за районни кметове и кметове на кметства ще й дадат още сили, за да постигнем този резултат – промяна на управлението в София. 

Христо Монов: На Мая Манолова съм готов да кажа кодовете за банковите си карти

Нека на 27-ми направим така, че нашият град да го управляват хора, които спазват законите, призова бащата на убития от Джок Полфрийман младеж - Христо Монов е кандидат за общински съветник от листата на "БСП за България" в София. "Благодаря на Корнелия Нинова, Калоян Паргов и на БСП за подкрепата, която аз и моето семейство получихме през тежката минала седмица. Запазете тази енергия, запазете това чувство за справедливост и нека на 27-ми да направим така, че нашият град да не го управляват хора, които не спазват законите и които накърняват чувството ни за справедливост. Той заяви, че би гласувал за кмет, на когото би дал пари на заем. "На Мая Манолова не само пари на заем ще дам, ще й кажа и кодовете на банковите си карти", заяви Монов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

2

Коци Георгиев

07.10 2019 в 16:51

Другарката мая, ще види кметско кресло през крив макарон. Та и с просто око се вижда .че мая е една истеричка която постоянно говори лъжи(цитирам вестник труд)

18551

1

Нострадамус

28.09 2019 в 07:31

Гласувайте за ГЕРБ за да може фандъка, Крадлата на боко да пълни касите на Шайката ГЕрП и лично на боса борисоф докато има евро фондове за крадене, а след това уморена, Крадлата ще се отдаде на заслужена почивка или ще бъде възнаградена с посланическо място в англоезична държава, защото тя владее много добре Руски език!