БСП в Мъглиж издигна 39-годишен безпартиен инженер

OFFNews 30 август 2019 в 13:06 2191 0

39-годишен безпартиен машинен инженер е кандидатът за кмет на Мъглиж. Златко Острешев бе единствената кандидатура, която единодушно бе подкрепена от общото събрание на социалистите в общината.

БСП ще се яви на местния вот в коалиция „За община Мъглиж", заедно с политическите структури на НДСВ и Народен съюз. Коалицията е отворена за организации и движения, които подкрепят кандидат-кмета и политиката за промяна.

„Открито и успешно управление за хората", обеща Острешев, произхождащ от уважаван род в Мъглиж. По думите му необходими са усилията на всички за желаната от мъглижани промяна. „Обединяваме се срещу разграбването в общината, на 27 октомври ще спрем разрухата в Мъглиж", с това послание левицата си пожела победа на изборите. Целта е да се увеличи многократно представителството в местната законодателна власт. През този мандат БСП бе с двама съветници в местния парламент. До дни ще бъдат ясни и кандидатите за съветници и кметове на кметства на местната коалиция.

"Вече имаме кандидат за кмет на общината, който мъглижани одобряват, предстоят ни срещи в селата и разговори с всички политически сили с изключение на ГЕРБ за подкрепа", посочи председателката на общинската организация Дияна Янева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови