Борисов: Джамбазки си нанесе такава вреда, че не знам дали ще се възстанови

НСО да каже дали е имало пътник в автомобила, който блъсна дете, призова премиерът

OFFNews 13 декември 2019 в 12:42 6865 3

Снимка Александра Маркарян

Бойко Борисов

Случаят с евродепутата Ангел Джамбазки, който бе хванат да шофира пил, ще удари сериозно по реномето на евродепутата от ВМРО, но в конкретната ситуация няма никакво прикриване от страна на властите.

Това коментира пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов.

„Думата „Разочарование” е много малка, винаги съм го харесвал като политик, много работа е свършил на България. Както казват българите, власите накрай Дунава се давят – с подобен инцидент си нанасяш такава щета, че не знам дали ще се възстанови”, каза министър-председателят, цитиран от bTV.

Борисов подчерта, че служителите на МВР са направили всичко, което се очаква от тях по закон – спрели са Джамбазки, направили са му проба с дрегер и след това са го придружили за кръвно изследване.

Той ще си понесе всички последствия и никой не го е прикривал, категоричен бе Борисов.

Министър-председателят коментира и инцидента с автомобил на НСО, който блъсна в София и рани тежко 14-годишно момче. Борисов призова службата да оповести повече информация около случилото се – включително дали някой е пътувал като пътник в автомобила. Той намекна, че в случая има двоен аршин: „Ако сравните двете прессъобщения – когато Цвета Караянчева катастрофира и вчерашната катастрофа… Даже нещо повече – опитаха се през жълти, лъжливи… лайниви сайтове, без да се извинявам, да кажат, че „гавазите на Борисов са предизвикали катастрофата”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

13.12 2019 в 16:11

Батка, когато ти още не съществуваше, аз вече се бях скарал с Джамбазки. Много. Чисто политически.
Но вервай ми, изобщо не е по мащаба на пияните ти нсо-та, да се мериш с него. Дребен си.

4109

2

Дедовия

13.12 2019 в 15:32

А бе ей, еднокнижник, в качеството си на какъв си се изходил и по тоя въпрос, бе?! Я си гледай разпадащата се банда и помисли за после! Щото ще е трудно...

17439

1

мнение от IP

13.12 2019 в 13:34

ООО, я стига! Джамбазки е на светлинни години от моите разбирания, но реакцията му след провинението е нормална. А тия от НСО не за първи път предизвикват катастрофа.