Борисов: Как може Цветанов да каже такова нещо? Може да го накаже Господ, мога да го накажа и аз!

OFFNews 08 април 2019 в 20:06 26074 12

Как може Цветанов да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Първо - може да ни накаже Господ, може да ни накажат хората, мога да го накажа и аз! И го наказах с максималната строгост. Другото е работа на партиите, на Изпълнителната комисия, на симпатизантите. 

Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод думите на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Панорама" от 29 март. Тогава в ефира на БНТ Цветанов коментира: "Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже. Един депутат не може да бъде наказан, защото решението за излизане от парламента е лично волеизявление на народния представител."

По време на извънредното си изявление от Министерски съвет тази вечер, провокирано от Консултативния съвет за национална сигурност при президента, Борисов обяви, че се е запознал с интервюто на Цветанов пред БНТ чак днес:

"Сега даже, преди да вляза, понеже не бях гледал "Панорама", ми казаха това, където... Цветанов, че имаше рожден ден днеска, да му е честит. Аз така му го честитих, да го питам как може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Първо - може да ни накаже Господ, може да ни накажат хората, мога да го накажа и аз! И го наказах с максималната строгост. Другото е работа на партиите, на Изпълнителната комисия, на симпатизантите. Така че към моите съм изключително строг! Не заставам зад тях и да викам: Ние сме... айде да не говорим."

На г-жа Цачева дори не ѝ позволих да се върне като депутат в парламента - затова, че си е избрала апартамент на изкоп. Дори това не ѝ позволих! - коментира още Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8740

12

Косьо Генчев

09.04 2019 в 15:54

Можеш да го накажеш, Тикво проста, ама не искаш.
Или много искаш да го накажеш, ама "нямаш желание".
Последното беше едно от най-добрите попадения на Господари на ефира.
Сега Ти, Тиквоний Банкянски, си единственият и незаменим гасподар на ефира в България. 'Ми покажи какво можеш .... или "да се разбираме като мъже".

11719

11

Краси

09.04 2019 в 14:02

"На г-жа Цачева дори не ѝ позволих да се върне като депутат в парламента"
Неграмотен простако - Цачева не беше избрана в парламента, защото избирателите й я отсвириха посредством преференцията, която само преди месец се опитахте да премахнете. Ето защо, колкото и да си могъщ, нито можеш да й разрешиш, нито да й забраниш да се върне в парламента, защото няма мандат.
Боже, какво доживяхме - този тиквеник е по-прост и от бай Тошо!

6500

9

komba

09.04 2019 в 09:51

Ако бяхме нормална държава, първо щеше да го накаже съдът.
Другите наказания са .........

6774

7

ЛАФЪРДИЕВ

08.04 2019 в 23:44

А!!! ТОЙ ГОСПОД ВЕЧ СИ ГО Е НАКАЗАЛ:
„Министерство на отбраната трябва да предприеме необходимите действия, за да може да изчисти тези неща, и да може действително да има сигурност за пилотите, че техниката, с която те излитат, е абсолютно годна да се пазят техния живот, да запазят скъпата техника, и същевременно да не застрашат живота на мирните граждани, които могат спокойно да се разхождат и да падне евентуален самолет…”

Оркестъра - ТУШ...

6774

6

ЛАФЪРДИЕВ

08.04 2019 в 23:43

А!!! ТОЙ ГОСПОД ВЕЧ СИ ГО Е НАКАЗАЛ:
Питат Цветанов за осъдените в Малайзия. Вика: „Ако в България можем да кажем, че сме оазис на организираната престъпност или на лица, които се занимават с престъпна дейност, в чужбина нещата са коренно различни…”
И това като ти го каже точно министърът на оазиса…................

6774

5

ЛАФЪРДИЕВ

08.04 2019 в 23:42

А!!! ТОЙ ГОСПОД ВЕЧ СИ ГО Е НАКАЗАЛ:
Водещ на ПАНОРАМА: Да, за да няма потоп отново (с. БИСЕР)....
Цветан Цветанов: ... в момента се създава необходимата организация за контролирано изпускане там, където позволява, със съответните изпускателни кранове да се изпуска водата, да не надвишава нивото, което би могло да застраши ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, КОИТО ЖИВЕЯТ И ИМАТ СЪОТВЕТЕН ЖИВОТ и това, което е изключително важно според мен, е, че действията, които бяха предприети, доведоха до една много добра организация, за да преодолеем последствията и да бъдем готови за новите предизвикателства, които ще стоят пред нас."

17156

4

aviatora

08.04 2019 в 22:06

Печатайте бюлетините и ги нареждайте добре още отсега, защото всички ви ненавиждат и няма кой да гласува за ОПГ-ТО ВИ.