Борисов: Мая Манолова купува гласове на роми за Фандъкова, готви уйдурма с цигани

OFFNews 01 ноември 2019 в 08:01 11610 25

Човек, който сега работи за Мая Манолова ми поиска 3 милиона за първите избори, на които се явих за кмет през 2007 г. Познавам ги какви са. Готвят уйдурма с роми, снощи Манолова е била във Вулуяк, за да се спазарява с цигани, да твърдят, че Фандъкова им е платила да гласуват за нея. 

Това обяви премиерът Бойко Борисов по бТВ. По думите му от екипа на Манолова купуват ромски гласове, за да злепоставят Фандъкова и ГЕРБ. От няколко дни ГЕРБ предупреждават, че им се готви нова Костинбродска афера.

Питайте Манолова снощи около 7:30 дали не е била във Волуяк с ромите точно да гласят тази уйдурма,
заяви още Борисов. 

Борисов изрази убеденост и, че и издирваните братя Галеви са помагали на Манолова да събира ромски гласове. "Братя Галеви са й помогнали много през ромските лидери. Няма ги, но това не значи, че от чужбина нямат влияние върху ромските босове. Това е направено контролирано", разясни премиертът. Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като братя Галеви, са в неизвестност от 2012 година, когато срещу тях влезе в сила присъда за организиране и ръководене на престъпна група.

Партийната битка приключи миналата неделя - в София ГЕРБ - БСП: два пъти повече. Ние сме първа политическа сила в страната, обяви още той. 

Резултатите в Ямбол и в Русе показват, че там, където проветрихме и нямахме достатъчно време, кандидатите ни не успяват. Но в Русе сме на балотаж и сме първа политическа сила. Не ми се иска да смятам, че това е дългата ръка на Цветанов, не му прави чест, ако е така, отговори на въпрос лидерът на ГЕРБ. 

На 25 ноември имам среща с Тръмп, ще разбера какво е правил в САЩ, каза още Борисов. Той заяви, че Цветанов е обидил партията, и него самия с изказването си за смесените райони. В края на септември Цветанов публично прогнозира, че партията на Бойко Борисов ще загуби статута си на „единствена алтернатива в смесените региони“. Вината за това бившият №2 хвърли върху Изпълнителната комисия - оперативния ръководен орган на ГЕРБ. „Днес обаче политическото решение, което се взема от Изпълнителната комисия, е не навсякъде и не на всяка цена в тези места ГЕРБ да има представителство. Това води до леко отдръпване и демотивиране на достойните мюсюлмани и
българомохамедани, които припознаха ГЕРБ като единствената алтернатива. ГЕРБ ще направи отстъпление от смесените региони“, пророкува Цветанов. 

Орлин Алексиев и Орлин Иванов са "орлетата", предполагам, за които говори Мая Манолова. Но те не са мои, отдавна бях в общината. Сега ги няма, защото Фандъкова не ги харесва, коментира Борисов. 

Не подкрепям протестите срещу избора на Гешев, аз не обичам протести, гледам да отстъпвам, да не изкарваме хората на улицата. Нямам проблем с този избор, защото с Христо Иванов като министър на правосъдието го направихме това - прокурорите да си избират главен прокурор, ние го направихме, каза още Борисов. 

Добре, че ви направихме Графа, да има какво да показвате. Прекрасен е сега, отсече премиерът. 

Той се обърна към "приятелите от десните партии - не се обръщайте срещу нас, ще ви потрябваме", предупреди Бойко Борисов.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

706

26

order

02.11 2019 в 11:26

По глупави и неспособни ли сме от Истанбул, Будапеща и Москва....
Софиянци събудете се и го направете!!!! Нека ви помни историята, направете УМНИЯТ избор!!!!!
Кой, ако не вие!!!!
Кога, ако не сега!!!!!
Утре ще е късно!!!!
Кмета на Будапеща ви поздравява...
http://epicenter.bg/article/zagotovka-3/197572/2/0
КОГАТО НАЦИСТИТЕ ДОЙДОХА ЗА МЕН
Мартин Нимьолер
превод: Борис Борисов и Александър Ножаров
Когато нацистите дойдоха за комунистите,
аз мълчах;
не бях комунист.
Когато затвориха социалдемократите,
аз мълчах;
не бях социалдемократ.
Когато дойдоха за профсъюзите,
аз мълчах;
не членувах в профсъюз.
Когато дойдоха за евреите,
аз мълчах;
не бях евреин.
Когато дойдоха за мен
- вече не бяха останали хора,
които да ме защитят

23293

25

Стефан

01.11 2019 в 23:15

Баце, бацеее ... Съвсем си сдал.
Виж там нещо Правителствената болница, некъв ХХ клиник, търси варианти. Ма се ориентирай вече към почивка.

706

23

order

01.11 2019 в 14:29

Жалък, безпомощен и злобен, без грам достойнство да загуби с чест,
СЕЛСКИ ТАРИКАТ от с.Банкя, някога гравитиращ около могъщата СИК групировка, но не като водач, лидер, а като помощен, обслужващ персонал, пиколо..... момче за всичко!!!!!
Как ли преживяват днес тогавашните му главатари, как ли са се развили по неговото царуване....дали през цялото време не са му дърпали конците и каква помощ са му оказвали по мръсните му деяния, дори и със циганските му работи днес!!!!!

3811

22

Toni2019

01.11 2019 в 13:28

Мая купила цигани за Йорданка за да може да ги коментира, че не и били достатъчно.

Този съвсем изкуфя, а 50% от необразованите избпаха Йорданка сигурно и за дипломи е питала.

18551

21

Нострадамус

01.11 2019 в 13:17

От безкрайните престъпления и ЛЪЖИ, които "твори" ежедневно, вибрациите на БорисоFF толкова много cа се понижили, че той е слязъл до нивото на най гъстата материя във Вселената... Който има очи ще види, който има уши ще чуе, който има разум ще разбере !

18551

20

Нострадамус

01.11 2019 в 13:16

ТЪП НАГЛЕЦ, KРАДЕЦ, ГЕНЕРАТОР на КОРУПЦИЯ и ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, АНДРЕШКО, БАЙ ГАНЬО в СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ. ХОРА, НАПРАВЕТЕ ДОБРО НА на БЪЛГАРИЯ, НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ТОЯ ПОЛУГРАМОТЕН БАЙ ГАНЬО, ЗАЩОТО ПОКОЛЕНИЯТА СЛЕД НАС ЩЕ НИ СЪДЯТ ЗА ТОВА, ЧЕ ВИЖДАМЕ, ЧЕ ТОЯ ИНДИВИД е ПРОСТ, ПРЕСТЪПНИК и КРАДЕЦ, но ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО !!!

11913

19

devdimi

01.11 2019 в 13:13

Цяла седмица Мая говори за 300 ромски гласа, които очевидно дама е купила, за да има какво да каже.
За два месеца от нея не чух нито предложение за града по същество, само лъжи и внушения.
Комунистите не разбраха ли, че избори с лъжи не се печелят?

11671

18

безпартийна

01.11 2019 в 12:05

Манолова няма средства да купува цигански гласове. Средствата са в ръцете на ГЕРБ и ДПС. И това личи от протоколите в циганските гета на първия тур. А Манолова посещава тези гета търсейки доказателства за купуването на гласове за Фандъкова. Защото по сигналите за това, Цацаратурата отказва да прави разследване. Иска доказателства. Което е работа на прокуратурата при подаден сигнал.

706

17

order

01.11 2019 в 11:46

Мая купува цигани..... или НЯКОЙ МИ Е С*Р*А*Л У ГАЩИТЕ!!!!!