Борисов: Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни

OFFNews 10 ноември 2019 в 10:36 4410 15

Снимка Александра Маркарян / OFFNews

Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история. С много работа и усилия днес България е различна и тук се живее много по-добре, коментира по повод 10 ноември премиерът Бойко Борисов.

По време на Прехода преминахме през редица трудности - хиперинфлация, масови фалити на банки, пенсии и заплати по няколко долара, опашки пред магазините, празни щандове, блокиране на цялата държава, безнадеждност. Днес това са спомени от миналото. България е член на НАТО и на ЕС, пътуваме свободно по света, БВП бележи ръст всяка година, а безработицата е на историческо рекордно ниско ниво, твърди Борисов.

Извървяхме дълъг път и днес България се развива. Най-важното днес е, че резултатите се постигат с работа и зависят от всеки един от нас, каза още премиерът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

17

случайно прочетох

11.11 2019 в 13:08

Чудя се, дали не говори за друга държава, в която аз не живея?

11300

12

yoghurt

10.11 2019 в 21:41

Никой, роден след 1960 година, няма право да съди за комунизма, добър ли бил, лош ли бил - просто същинските изверзи си свършват работата от 44та до априлския пленум - продават златния резерв, събиран от поколения българи и дал ни финансово да бъдем по-силни от Австрия (да, студентите от началото на века там можели да си купуват с българския лев повече, от колкото австрийците!) . Безродници, които продават рода си на Сърбите, късат части от България и ги обезбългаряват; По късно искат да продадат България на СССР, понеже нямат пари да продължават изкуствено да дотират губещите заводи, никнещи като гъби - примерно в Пирдоп - завод на сума ти разстояние от мината, която добива руда за него, само защот Вълко Червенков е оттам; Докарват България до три фалита; Научават българския народ да краде от държавата си, да я счита за мащеха - всички работещи в държавни предприятия крадат по нещо от предприятието си; Научават българския народ, че който е умен и се труди - няма да успее, ще успее онзич който има връзки; Духовно обезсмислят живота на Българина, като изкорубват онова, което е създало държавата му - Християнството, свещениците които са кадърни ги изтикват по селата, а на ръководни длъжности назначават тройкаджиите от семинариите, това осакатява Църквата ни, която само две години преди репресиите спасява българските евреи и е стожер на доблест, честност, добродетели; сами виждаме днес колко трудно се възстановява моралът в обществото ни, изкорубен от социализма.
И нека който плюе прехода да знае, че комунистите си го направиха сами, който плюе прехода, плюе самата комунистическата партия, чиито чеда (Доган, ТИМ, ВИС и СИК, Пеевски, генералите от ДС като изедника Любен Гоцев, въобще новия “елит” на некадърници с пари) та тези комунистически чеда го осъществиха, взеха капитала на държавата от куфарчетата в частните си банки, домове, вили, палати, сараи, хотели... Колко безгранично е човешкото невежество!

20696

11

Новак

10.11 2019 в 20:02

Има си хас да не са - през кой друг период (и в коя друга държава) ще бъде възможно пожарникар, прочел една книжка през живота си, с много съмнително минало да управлява държавата 10 години?

18551

10

Нострадамус

10.11 2019 в 14:13

България при Премиера Борисов е пропита от корупция. Съдебната система и Прокуратурата са зависими от правителството и НЕ работят. Икономиката, Образованието и Здравеопазването са в окаяно състояние. Доходите са като в Третия свят, а инфраструктурата е като Лунен пейзаж.!...Това са някои заключенията на Държавния департамент на САЩ в годишния му доклад за спазване на човешките права по света за 2017 г.

6774

9

ЛАФЪРДИЕВ

10.11 2019 в 14:11

Радвайте се, радвайте се..
Прости маймунки, тропкащи в редичката след БАШ...
Нали всеки ден имате бананчета..
Ма то кво ли да има друго в една бананова република..