Борисов и Мая Манолова се отзоваха на поканата от шоуто на Слави, Радев не "предвижда" участие

OFFNews 14 ноември 2018 в 14:30 14070 3

Борисов е потвърдил участие в шоуто на Слави

Премиерът Бойко Борисов е потвърдил участие в "Шоуто на Слави", казаха за OFFNews от правителствения пресцентър. 

В предаването си снощи шоуменът отправи покана следващата седмица в предаването да му гостуват председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова.

Поканата е получена тази сутрин в Министерски съвет и потвърждение за участието на премиера е върнато веднага.

От прессекретариата на държавния глава съобщиха за OFFNews, че е постъпила покана от тв предаването, но "не се предвижда такова участие на държавния глава".

Потвърждение за участие е направила и омбудсмана Мая Манолова. Поканата за участие е приела и председателката на парламента Цвета Караянчева. Заради ангажименти зад граница, които приключват в петък вечерта, тя е предложила участието ѝ да е на 26 ноември - понеделник и чака отговор от екипа на Шоуто на Слави.

Снощи тв водещият обясни, че от гостите си се надява да разбере какво се случва в държавата на фона на ескалиращите протести.

"Не знам дали ще дойдат, ама - аз съм тв водещ, каня ги, що пък да не дойдат", обясни Трифонов в началото на предаването си.

Той покани зрителите да задават своите въпроси към представителите на властта. Трифонов припомни, по повод протестите с мото "Смяна на системата", че преди две години той и екипът му искаха да организират референдум със същата цел. Тогава аз на стол и моите колеги на столове бяхме пред парламента, напомни тв водещият.

От екипа на Сотир Цацаров също са потвърдили участието.

От "Шоуто на Слави" не отговориха на запитване на OFFNews кои гости са потвърдили участие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

2

SC

14.11 2018 в 20:43

Иде новият месия. Викайте „осанна“!

11738

1

KumaLisa

14.11 2018 в 16:19

Аз си мислех, че по-нагла и цинична политическа заявка от тандема Бареков - Сидеров не може да има. Това със Слави обаче е на път да надмине и най-развинтената фантазия. Опичайте си акъла уважаеми сънародници, за да не заслужите отново думите на дядо Славейков - Не сме народ, а мърша. С това почнах и с това ще свърша.