Борисов на среднощна среща с Макрон и Меркел за превозвачите

OFFNews 17 май 2018 в 10:20 13563 3

Снимка "24 часа"

Премиерът Бойко Борисов е посетил късно снощи в хотела им в София френския президент Еманюел Макрон и германския канцлер Ангела Меркел, съобщава в. "24 часа".

Срещата е била след неформалната вечеря на лидерите от ЕС, която се проведе в "София Тех Парк".

От кадър, заснет от читател на вестника, се вижда, че на срещата с Меркел и Макрон Борисов е отишъл с финансовия министър Владислав Горанов и министъра на транспорта Ивайло Московски. Тема на разговора е бил спорният пакет "Мобилност", който засяга превозвачите.

Тази сутрин, посрещайки европейските лидери преди началото на срещата на върха ЕС-Западни Балкани, премиерът Борисов потвърди за совалките снощи. Той посочи, че разговорът е продължил близо три часа, а текстовете са разгледани отново точка по точка и ръководителите на Германия и Франция са потвърдили готовността си да обсъдят още веднъж със своите експерти и Еврокомисията спорните въпроси. "Основният и аргумент е за условията, в които работят нашите превозвачи", каза Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12416

2

IBL IBL

17.05 2018 в 12:48

Баси инсценираната PR постановка за наивници. Така ще си седнат лидерите на двете най-големи европейски държави и икономики, че едната е още в извънредно положение на среднощен софийски лаф. И "случаен" минувач ще ги снима... Имам лошо предчувствие.

6109

1

Azarael

17.05 2018 в 10:40

Не мога да разбера защо този нахал от Банкя е тръгнал
да безпокои Макрон и Меркел в хотела им където нощуват
и да нахалства по тема и взето от тях вече решение,
от което няма да отстъпят !
И защо им е да му отстъпват ...за да се облагодетелствуват
от това фирми от Източна Европа, ли !?