Борисов от джипа: Омаскариха ме с Барселона, сега ще кажат, че имам язовир в Сирия (видео)

Владимир Йончев 23 февруари 2020 в 17:00 12069 6

Както след всеки скандал, Бойко Борисов отново яхна джипа, качи министрите си в него и тръгна на инспекция. Днес наред беше трасето между Драгоман и Калотина, което е най-скъпият път у нас - 137 млн. за 14,5 км.

Там Борисов случайно се срещна с багериста Иван (75 г.), който му е съсед в Банкя. Бай Иван си спомни бабата на Борисов, разказа как майка му го е учила в трето и четвърто отделение и разказа как е строил два язовора в Сирия.

Сега ще кажат, че имам язовир в Сирия, коментира пред министрите си Борисов, след като се раздели с багериста.

Ето, така ме омаскариха с Барселона. Казвам им, че нямам къща, а те пак за къщата питат. Това го пише в учебника по пропаганда - редиш само истини. Ето сега - от Банкя ли е Иван, от Банкя е. Учила ли го е майка ми - учила го е. Помагал ли е на баба ми - помагал е. Правил ли е язовир в Сирия - правил е. Аз после как да кажа, че нямам язовир в Сирия, разсъждава Борисов.

След това той цитира една история как един човек го обвинили, че е откраднал шубата на някого, а всъщност неговата шуба била открадната. Според Борисов тази история е от "Братя Карамазови" на Достоевски, макар че изглежда е имал предвид "Шинел" на Гогол.

Ето и видеото, публикувано в профила на Бойко Борисов:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

5

Новак

23.02 2020 в 20:44

Този капут не вярва на никой. Явно това му е останало от мутренските години. Затова направи на г.з свой подчинен пред всички, затова върти сам с джипката. Така не се управлява фирма камо ли държава. Но на изтрещелия мат’рял това му харесва и той му го дава.
Не знам дали е символ на корупцията, но на простотията и наглостта със сигурност е. Явно това си заслужаваме. Все се надяваме някой отвън да ни освободи - 500 години чакахме Дядо Иван, той дойде и се видя, че не ни мисли само доброто. След това се залепихме за Германците - те да ни върнат загубеното през ПСВ. Постигнахме национална катастрофа. След това пак бяхме с руснаците - пак катастрофа. Сега чакаме я американци, я испанци да ни освободят от един тъпанар та да няма пак катастрофа. Е, няма да дочакаме!

706

4

order

23.02 2020 в 20:44

Абе не жип...ако ще и задника да си съдере....ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА!!!!!

15509

3

Бухльо

23.02 2020 в 19:53

Добре де, щом на Боце му се налага сам да инспектира обектите, поне уволни чиновниците в контролните органи. Така и така им няма вяра, щом сам обикаля да проверява, поне да не трошим държавна пара за заплати :)))

17439

1

мнение от IP

23.02 2020 в 18:39

Борисов с Гешев да си направят one man show и да се редуват през вечер. Една вечер Борисов с монолог от джипа, на другата вечер - Гешев с каскет конфискува шише ракия в с. Горно нанадолнище.