Борисов поздрави Станишев за преизбирането му като лидер на ПЕС

OFFNews 08 декември 2018 в 11:44 3661 3

Премиерът Бойко Борисов поздрави Сергей Станишев за преизбирането му за лидер на ПЕС.

На конгреса на Партията на европейските социалисти в Лисабон вчера Станишев спечели трети пореден мандат с 83% от гласовете на делегатите.

Избирайки ви за трети пореден път за свой лидер, социалистите в Европа ясно показаха каква е оценката им за свършената от Вас работа, пише в поздравителния адрес на премиера.

Твърдо вярвам, че демокрацията е най-голямото благо на съвременното ни общество, а неделима част от демократичния процес е опозицията. Вашата роля на коректив към властимащите носи големи отговорности и аз съм уверен, че вашият безценен опит ще бъде истински компас за всички европейски социалисти.

Радостен съм, че българин е председател на второто най-голяма политическо семейство в Европа. Пожелавам ви здраве и успех в третия ви последователен мандат като председател на ПЕС.

Продължавайте да давате поводи за гордост на България, завършва поздравлението си Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

3

aviatora

08.12 2018 в 18:58

БОКО„ ДОЛНА КУРВО БАНКЯНСКА.

17439

2

мнение от IP

08.12 2018 в 13:48

Повръща ми се. Тия пък точно двамата какви неща говореха 2013 година един за друг. Тъпо лустро. И на кого е нужно? Това не е необходима дипломация, че да я преглътнем с повече водичка и захарче.

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

08.12 2018 в 13:29

Зае... го ПЕСа, Баце... Ти нещичко за - защо десета година вече, в ръководството на ЕНП НЯМА БЪЛГАРИН, кажи.. Прибраха за няма и година Румито ти ЖЕЛЕВАТА.. Да ви скрият и да си скрият и те позора.. УЖ зам шеф на ЕНП я водиха.. Ама бърже я разкараха и оттогаз за неин заместник дума не обалват.
 
X

Подкастът на OFFNews