Борисов се притесни за соц актива: Измъчват възрастни хора, да се върнат живи и здрави от Бузлуджа

OFFNews 27 юли 2019 в 14:37 5299 5

Премиерът Бойко Борисов използва хитовото си лайв шоу във фейсбук, за да отговори на призива на Корнелия Нинова българският народ да се изправи, за да бъде свалено авторитарното му управление от власт.

В новия епизод лидерът на ГЕРБ посъветва журналистите да си пуснат видеото от днешната му среща с учители в Пловдив и там те щели да видят колко много от родните просветители чакали да се снимат с него и да му благодарят за свършеното за тях.

"Дайте като отговор това, което беше вътре. Тази любов и признателност, която бликаше. По-добър отговор нямам", каза Борисов.

Той демонстрира и притеснение към застарелия електорат на БСП и пожела на всички присъствали на събора на Бузлуджа да се приберат живи и здрави вкъщи.

"Много възрастни хора има там, а те така да ги измъчват. Да карат внимателно, магистралите са натоварени. Българите пътуват", каза още министър-председателят.

Когато се стигна до въпрос за африканската чума по свинете обаче поредният епизод на "Борисов фейсбук LIVE" спря с думите:

"Стига толкова вече".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

706

5

order

27.07 2019 в 19:54

Ами байхУЙя не мъчи хората ПОДАЙ си оставката и се пръждосвай.....

5355

3

Кики

27.07 2019 в 15:41

Нашият застаряващ вече м-р предс. нито е комунист, нито е десен, нито ще бъде свързан някога с каквито и да е идеологически, философски или политически принципи. Болезнен егоцентрик, вкопчен във властта, защитавайки я по всякакъв начин с лъжи, интриги, манипулации. Време е всички мислещи българи да забравят за известно време различията си, за да могат в нормалност и цивилизованост отново да ги разискват.

6774

2

ЛАФЪРДИЕВ

27.07 2019 в 15:20

Я!!! МА ТОЙ СА ПОЯВИ!!!
Щото за НАП, ЧУМАТА, МАЛКАТА КОАЛИЦИЯ и т.н. никакъв го нямаше..
А ний са притеснявахме дъл пак не е дигнал УЖ стабилното кръвно..
От друга страна - медиите не писаха, че патриарха и главния мюфтия да са ходили да благославят туй стабилно вдигнато кръвно.. И сравнявайки тена на Тотев и неговия..
Що ми се струва, че Тотев в гръцко май не е стъпвал на плажа..

3811

1

Toni2019

27.07 2019 в 14:40

Комуниста Бойко се прави на различен. Няма начин трябва да ни разделят за да има контролирана опозиция спрямо нагласите.