Бос на ТИМ дари кръв за самозапалилия се Пламен

OFFNews
25 февруари 2013 в 12:42 | 10735 |10
Бос на ТИМ дари кръв за самозапалилия се Пламен
Бос на ТИМ дари кръв за самозапалилия се Пламен

Един от тримата шефове в групировката ТИМ Марин Митев и негови приближени са дарили кръв за Пламен Горанов от Варна, който се самозапали в знак на протест срещу групировката и нечистоплътното управление на морския град. Това съобщиха няколко информационни сайта.

Митев и предвожданата от него група от 15 души са дошли в петък следобед и са се включили в кръводарителската кампания за Пламен, потвърдиха пред OFFNews от центъра по хематология във Варна.

С тях дарителите на кръв за младежа вече са станали около 100 души. "Благодарим на всички дарители, те освен за Пламен помагат и на други пациенти", коментираха от кръвния център.

"Д-р Въжаров (директорът на Военноморската болница, където е настанен Пламен - бел.ред.) ни съобщи, че вчера състоянието му е било малко по-добро и е възможно днес да влезе в операционна. Ако това се случи, ще е сигнал, че Пламен наистина се подобрява", казаха още от центъра.

Пламен е с 80 % изгаряния, след като миналата сряда се самозапали пред сградата на община Варна. Първоначално имаше опити младежът да бъде представен като невменяем, наркоман и т. н. Всички тези слухове бяха опровергани - Пламен не е наркозависим, нито има психически отклонения, изкарва си прехраната с топлоизолация на сгради и е запален фотограф.

Оказа се, че на мястото, където той се самозапали, Пламен е дошъл с протестен плакат, прибран от служител на общината. На него той е написал, че настоява за незабавната оставка на Киро (кметът на Варна Кирил Йорданов - бел.ред.) и общинските съветници. ТИМ пък са главни герои на повечето от плакатите, с които Пламен е излизал на последните протести във Варна.

Препоръчани материали
money 01.03 2013 в 17:06 10
+ 0
- 0
Да сте видели тимаджии със свирки в уста да дудукат и да се правят на клоуни? И ще застанат пред телефоните да си правите филми с тях:)))Ха-ха! Други са клоуните и свиркаджиите , хорааа! Истината е, че сме свидетели на един евтин сценарий, съшит с бели конци от брилянтната змийска плитка дето се опитва хем да се разплете, хем да се изпохапе. Змийската плитка наречена "Община Варна" . Да изреждам ли змиичките там - знаете ги! Само в добавка да ви кажа да се светнете малко, че педалчето на Киро оня дето предвожда свиркащите дудуци им раздава едри пачки да си чешат крастата и да насочват показалеца на обществото към ТИМ. В общи линии се получава следното- крадеца вика - "дръжте крадеца":))) , а аверите му снимат клипове:) Една дузина наклани, анаболни, пияндурници на които се киха по 30- 40 лева да пазят кметчето. Една безотговорна пасмина, гравитираща по боксивите зали и фен клубовете. Това ли са ви тимаджиите, а? Сигурно Пламен е станал жертва на собствените си приятелчета. Подведен! Идеалист!И дано да отвори очите това дете и да си спомни кой всъшност му драсна клечката. Калинките ли, превозвачите ли,биячите на кмета ли или вие- да - вие - с цялата си липса на съвест, аналитичност, разум и човещина. Бог да пази България!
Харесвам · · Популяризира
Иван 27.02 2013 в 11:57 9
+ 0
- 0
Ето, за това иде реч: Акциите на ТИМ падат стремглаво.
http://offnews.bg/index.php/164408/protestite-srinaha-aktsiite-na-tim-i-pib
az 26.02 2013 в 02:13 8
+ 1
- 0
Не ме интересуват подбудите им - дали от страх дали заради PR техниките, кръвта която са дарили може да спаси човешки живот. Евала че са отишли 15 души вместо да платят на циганите от кръвната мафия!!
Bulgaran 25.02 2013 в 22:02 7
+ 0
- 0
Hahah smeshki.. TIM gi e strah che ako Plamen pochine shte se prevurne vuv vsenaroden geroi i shte gi izrinat ot Varna.. za tova davat kruv hahahah kolko sa prozrachnii
поп Дръвчо 25.02 2013 в 13:55 6
+ 0
- 0
Нема лошо. И не, не е цинизъм - варненските мутри поне са мъже. Банкянските, от друга страна, ...
SeoKungFu 25.02 2013 в 13:53 5
+ 0
- 0
Ами ако не е цинизъм, а еволюция - ако е затрогнат от случилото се ?
Арх. 25.02 2013 в 13:23 4
+ 0
- 0
Цинизъм или не... Аз ви казах, че хората сме си хора и следва да се разглеждаме един-друг като такива!

Похвално е. Това са 15 души. И колкото и да е показно и абсурдно - чест прави на Марин Митев, че не се крие в нелегалност, а е готов да влезе в светлината на прожекторите с едно малко добро. Което не значи, че казвам, че трябва непременно да го разцелуваме и да простим греховете... Нека, все пак, съдим постъпките според достойнството им - всяка по отделно. Поздравявам го!

Кметът обаче трябва да си ходи, защото слага плочки, дето се трошат след 2 зими и после - нови и това му е най-малкия проблем... Изобщо е некадърник от класа и дори и дали днес или след два дни - ще си иде!

За Пламен ще даряваме всички... и кръв и пари за пластични операции... след като имаме самочувствие да сме способни да ковем самостоятелно съдбините си като народ, трябва да се научим да даваме, както и да вземаме.... Според мен и с двете вече се справяме доста добре!
Rado 25.02 2013 в 13:20 3
+ 0
- 0
Когато на масите не им достига интелект, PR техниките взимат връх над съдържанието. Резултат - животът който живеем.
Боян 25.02 2013 в 13:15 2
+ 0
- 0
Да не би да си мислят, че като потече тяхната кръв във вените му, ще си промени мнението?
Popeye 25.02 2013 в 13:00 1
+ 0
- 0
НЯМА ТАКЪВ ЦИНИЗЪМ