Червени бунтовници се отрекли от подписката срещу Нинова

OFFNews
16 ноември 2019 в 12:25 | 2813 |3

Пресслужбата на БСП разпространи прессъобщение "Социалисти се отричат от подписка с искане за оставки", в което липсва каквато и да е конкретика за кои и колко хора от нарочените за съзаклятници срещу лидера Корнелия Нинова иде реч.

Текстът е следният:

"Във връзка с медийни публикации, съдържащи доклад и подписка с искане за оставки на ръководството на БСП, членове на левицата сигнализираха в централата на партията, че нито са полагали подписа си под такъв текст, нито са дали устно съгласие името им да присъства сред изброените. Нещо повече - разбрали са за текста и присъствието им в списъка от имена от медиите."

Вчера стана ясно, че 50 социалисти са поискали оставка на лидера на БСП Корнелия Нинова, Изпълнителното бюро на партията и предизборния ѝ щаб заради резултатите на местните избори.

„Най-лесният начин би бил ръководството да си подаде оставката, този път сериозно, а не наужким. Трябва да се свика ново заседание на Конгреса, за да може да се направят и някои уставни изменения според мен – тук не ангажирам останалите колеги от Националния съвет. Сега действащият устав създава предпоставки за утвърждаване на еднолична, авторитарна власт“, каза пред БНР Чавдар Георгиев, член на Националния съвет на Столетницата.

Препоръчани материали
hristo

Рейтинг : 1900

16.11 2019 в 18:39 3
+ 0
- 6
Към Нострадамус:
Е как мое да си толкоз тъп!!!????
order

Рейтинг : 12803

16.11 2019 в 13:45 2
+ 8
- 0
Не виждам в списъка да се отказват единомишлениците Антон Тодоров, Биков, Гърневски, Харизанов....

Нали сребърниците от една касичка вземат....от трапезката на байхУЙя се подхранват!!!!
Нострадамус

Рейтинг : 14751

16.11 2019 в 13:44 1
+ 8
- 0
БорисоФФ плаща с нашите пари, от бюджета на вътрешната опозиция на БСП за да свали Корнелия Нинова, която единствена разкрива престъпленията му и се опълчва срещу него. Тя е последната преграда пред борисовският Тоталитаризъм ! Който има уши, нека да чуе! Който има очи, нека да види !