ДБГ с нов председател наесен

OFFNews 30 април 2017 в 12:07 3961 1

Снимка БГНЕС, архив

„Движение България на гражданите" ще има нов председател през есента, заяви Меглена Кунева след националния съвет на ДБГ в събота в Банско, съобщи ДБГ.

"Щастлива съм, че има младо поколение, което да поеме щафетата, а с подкрепата на всички от националния съвет съм убедена, че ДБГ ще продължи да се развива и да бъде силен глас на непредставените в парламента избиратели", каза пред членовете на Националния съвет Кунева.

Времето ще покаже дали очертаващото се правителство ще е стабилно, или не. Няма да гледаме безучастно какво се случва, ще поставяме на дневен ред въпросите, които вълнуват българските граждани, увери председателят на Движението Меглена Кунева и увери, че отсега започват работата за местните избори.

Националният съвет на „Движение България на гражданите" стартира процедура и определи правила по свикване на Национално събрание за избор на нов лидер, което да се проведе през есента, а до провеждането на такова заместник-председателите на ДБГ ще представляват Движението.

Националният съвет постави пред заместник-председателите задачата да поддържат връзка с местните структури и да подготвят пътна карта за развитието на ДБГ, която да представят на следващото заседание на НС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

1

Nik68

30.04 2017 в 18:36

Ще има ново ръководство ако има ДБГ до есента. Там са се събрали само кариеристи разни и замирише ли им на лиоса на келепир, ще го търсят другаде.