Дариткова: ГЕРБ е 100 процента демократична партия, която промени България

OFFNews 12 юли 2019 в 23:40 2677 6

Категорично ГЕРБ е сто процента демократична партия, заяви пред БНТ председателят на ПГ на управляващата формация Даниела Дариткова. 

Тя отбеляза, че Националното събрание на ГЕРБ миналата неделя, което освободи от всички ръководни постове в партията Цветан Цветанов без нито едно изказване от залата, е проведено демократично и "съгласно предварително заявения дневен ред."

Имаше изказване от председателя на ПП ГЕРБ, което завърши Националното събрание. Важното беше ние да приемем предложените промени в Устава. А за да се стигне до тези промени, беше проведено дълго обсъждане с общинските структури, те бяха отправили своите предложения, дневният ред беше оповестен на общинските събрания, обсъждания в общинските структури имаше. Аз съм и председател на общинската структура на ГЕРБ в Смолян и мога да гарантирам, че там дискусия имаше, каза Дариткова.

Аз искам да подчертая, че ГЕРБ се вслушва в гласа на обществото и това ни дава сила толкова пъти да можем да спечелим доверието на хората. Затова ключовата дума, която се изтъкна на това Национално събрание, е справедливост. Ние така спечелихме доверието на българите през 2009 г. И трябва да се върнем към именно това свое намерение – да търсим максимална справедливост в обществото и да я демонстрираме със своето поведение. Това налагаше и промяната, която настъпи в ГЕРБ, заяви председателят на ПГ на управляващата партия.

Искреността ще бъде оценена от българския избирател, защото политическите партии се оценяват именно на избори. Това, че българите ни дават доверие толкова пъти, означава, че въпреки че не сме идеални, ние се справяме и търсим варианти да се променим към добро. Ние наистина променихме България и това трябва да бъде отчетено, но във всички случаи трябва да търсим наистина друг облик на ГЕРБ. И той да бъде такъв, че отново да вдъхне доверие на избирателите на предстоящия местен вот, каза още Даниела Дариткова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

6

Стефан

13.07 2019 в 16:37

Що и се подигравате бе? Много силно ме впечатли. Толкова искрящо - тъпа реч, аз например не съм способен да измисля.

11915

5

stob

13.07 2019 в 12:38

И тази превъртя!

17439

4

мнение от IP

13.07 2019 в 11:42

Тая мантра е като всички останали. Например мантрата, че се борим с корупцията

3995

3

Йосарян

13.07 2019 в 08:22

Две са!Другата е Северна Корея!
Имаше такъв виц!"Един пали плевните в село!Вуте:Не е един, двама са! И мойта изгоре!"

20696

2

Новак

13.07 2019 в 06:28

Сега остава да си върнат и член Първи в конституцията. И за БКП ни говореха, че е най-прогресивната и демократична партия. И тогава ни говореха как Партията е променила живота ни - тя ни беше възпитал, тя ни беше изучила, тя ни хранеше - само къде не ни беше направила. Все ни повтаряха колко по-хубаво живеем през 1989 в сравнение с 1939. Както си промениха финансирането само въпрос на време е и да почнат да печелят изборите с 99%. И в БКП си организираха другарски съд за провинилите се - така сега постъпиха с Цвък. И там гонеха врага с партиен билет. И за БКП принципът беше “всичко в името на Човека , всичко за благото на Човека” . И тогава всички знаехме кой е Човекът. И тогава имаше такива гъзолизци като тази и подобните й. И тогава повечето мълчахме, разправяхме вицове , крадяхме кой както може и където може, давахме рушвети на катаджиите и се спасявахме поединично. И тогава много малко хора протестираха.
Българите доказахме, че сме най-умната нация на света - всички ние направихме машина на времето и докато другите живеят през 2019 ние се върнахме в 1989.
Само където остаряхме и не може пак да сме на 20 години :-(

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

13.07 2019 в 01:36

А!!! За опартаменчилите се.. България е промемена.. Две мнения няма!!
Матрялът да се радва на де що има последно място в статистиката на Евростат..
А и на баш първото място.. Дето през 2018-та го заехме.. В класация на ООН..
ЗА НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА ДЪРЖАВА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА...
Даритковата с туй престижно ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА, що ли не са фали..
Бацето и - И ТОЙ все го премълчава в изброяване на "успехите" си..