Десен общинар към премиера: Бойко, звъниш ли вече за убежище в Унгария

OFFNews 14 ноември 2018 в 11:03 20114 5

Общинският съветник от ДСБ Иво Божков публикува във фейсбук изключително остър коментар срещу премиера Бойко Борисов. В него той пита: Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски?

Освен това десният общинар заявява подкрепа за масовите протести от последните дни, които не е ясно от кого се организират. 

"Подкрепям всеки извън сегашния парламент, който иска разбиване на този престъпен модел - независимо дали му имам пълно доверие или не и независимо дали сме съмишленици или не", заявява Божков.

Ето и пълния текст на публикацията му:

Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски? Най-после народът се ядоса и няма значение, че имаше много по-основателни поводи до сега, както и няма значение, че хората на улицата не са с единен профил, който да се харесва.

Днес, докато един спретнат и нормално изглеждащ български дядо ме помоли за стотинки на ъгъла на Витошка и Алабин ми се сви сърцето и окончателно се убедих, че подкрепям всеки извън сегашния парламент, който иска разбиване на този престъпен модел - независимо дали му имам пълно доверие или не и независимо дали сме съмишленици или не.

Важното е, че сегашните престъпници на власт трябва да бъдат изметени, за назидание на всички бъдещи. Едно от най-големите ми съжаления е, че 2013 година след нощта на белия автобус не се изпотроши парламента. Мутрите облечени с власт не се страхуват от интелигентното и културно изразяване на мнение. Престъпната държавна пирамида може да се срине много по-бързо, отколкото сме се надявали.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

5

Потев

17.11 2018 в 19:20

Бате им даде половината министерски постове в предишният кабинет, същевремено Бай-хой им беше виновен за блестящото управление

11671

3

безпартийна

14.11 2018 в 15:45

Щом все още обясняваме нещата с Костов, аз ще кажа Мерси! Осемдесетте % още не са разбрали каква е разликата между Костов и Борисов. Затова ще си получават всеки път Борисов. Разбира се, с всичко онова, което върви с него. В историята винаги остават тези, които са съградили нещо, но също така и тези, които са го разрушили.

12422

2

biol

14.11 2018 в 15:34

Интересно е какъв модел предлага.
Ако е като на Костов и неговата Корнелия за унищожителна приватизация, и далаверите на жена му Елена

Мерси

10372

1

elbarbudo

14.11 2018 в 14:54

И на 80-те процента им стана ясно, че протестите 2013-та бяха за връщането на чичо тиква на власт, само тоя "десен" не е разбрал?