Дончева: Не крия, че съм говорила с десетина депутати от ИТН

OFFNews 11 септември 2021 в 00:53 5798 3

Това, което е зависело от мен, за да има въобще правителство в този парламент, смятам, че добросъвестно съм го свършила. Провела съм разговори с достатъчно много хора, които по мои външни наблюдения са по-смели, по-решителни. Говоря за депутати от "Има такъв народ", заяви пред телевизия Евроком зам.-председателят на Народното събрание Татяна Дончева.

Тя потвърди, че е говорила с десетина депутати от ИТН: "Аз не го крия това."

Моите разговори са били, че хората искат правителство, те са първа политическа сила, тяхното ефективно оползотворяване на мандата позволява те да се укрепят в българския политически живот. Поведението им с този кабинет, с този списък, с тези хора не е много разумно, каза Дончева.

Обяснявах, че смисълът ние да настояваме да има изявени служебни министри, които се ползват с популярност, е само плюс, защото баирът няма да е толкова стръмен. Защото обществото е добронамерено, доброжелателно и готово да продължи доверието, заяви зам.-председателят на Народното събрание.

За разговора си с депутата от ИТН Радостин Василев тя коментира: "Аз не мога да кажа дали съм драскала или не съм драскала. Това за мен, което той разказва, че съм си драскала на някакво листче, много ме изуми. Защото аз някога си драскам. Като стоиш ти на някакви скучни форуми, и си драскаш. Ама там - какво листче?"

Аз не съм му предлагала нищо. Аз няма защо на човека Руди да му предлагам да ми посредничи в отношенията с Ива Митева, нито в отношенията с Хиновски, категорична е Татяна Дончева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8053

2

DARTH VADER

11.09 2021 в 01:10

КОГАТО ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ Я ОСТАВИХА НА СКАМЕЙКАТА,С МНОГО ЖЪЛТИ КАРТОНИ(ТОВА ПОРАДИ БЕЗПРИМЕРНА АЛЧНОСТ)ЕДИН ВИСШ ПАРТИЕН ФУНКЦИОНЕР ОТ НЕЙНИЯ ОТБОР НЕ ИЗДЪРЖА И КАЗА ГОРЧИВАТА ИСТИНА:ТИШИНАТА В СПАЛНЯТА....СЕЩАТЕ СЕ

8053

1

DARTH VADER

11.09 2021 в 01:03

ИНТЕРЕСЕН БИ БИЛ ЕДИН АУДИО-ВИДЕОЗАПИС...ПОЧТИ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ИМА ТАКЪВ...ТЕ БОЙКО ЩРАКНАХА ПЪК ТАЗИ ГОСПОЖА ЛИ ЩЕ Я ПРОПУСНАТ????