Джамбазки брани Нено Димов от зелена евродепутатка: В родината ѝ има 15 пъти повече лифтове

OFFNews 08 февруари 2018 в 11:32 9262 6

Ангел Джамбазки

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки пусна позиция в защита на екоминистътра Нено Димов след новината, че германският евродепутат от "Зелените" Франческа (Ска) Келер ще се присъедини към протеста за Пирин у нас.

Келер поиска оставката на Димов заради промените в плана на парк "Пирин". Според колегата ѝ Джамбазки включването ѝ в протеста правело Димов по-симпатичен в очите на българите. Джамбазки риторично пита защо Келер не протестирала в защита на германската природа, където лифтовете били 15 пъти повече от българските.

В типичния си, демонстративно незачитащ политическата коректност стил, Джамбазки пише: "Включването на крайно леви зелени екстремисти, подкрепящи ислямското нашествие в Европа, срещу него (Нено Димов - б.р.), го прави по-симпатичен на нормалните българи.

Той допълва, че Франческа Келер е известна "с идеята си да пресели цели сирийски и други „бежански“ села в България и изобщо в Източна Европа, за да създаде атмосфера „като у дома“ за бежанците и нелегалните имигранти. Идея, безспорно екзотична, атрактивна и иновативна".

Препечатваме останалата част от позицията на евродепутата без редакторка намеса:

"Не е известно колегата Франческа Келер, или съпартийците ѝ от крайнолявото движение на „Зелените“ да са се изказали по повод нападенията в Кьолн, Париж, Берлин или Марсилия, особено тези, извършени от лица с бежански статут.
Не е известно тази крайнолява групировка да е отрекла ислямисткия тероризъм. Напротив, наблюдава се странна симбиоза между „екологични“ екстремисти от жълтопаветен тип и ислямски фундаменталисти.

Но пък се вписват чудесно в намеренията на десетината професионални розово-зелени протестиращи на грантова издръжка, десоциализирани анархисти и революционери без кауза тип Босия, Рошавия, Некъпания и Йоло Денев, които от няколко дни призовават себеподобните си в социалните мрежи да „радикализират“ протеста и да предприемат курс към гражданска война и незабавна революция.

Не е известно колегата Франческа Келер да е бранила немската природа така пламенно. В Германия, при два пъти по-малка надморска височина от България, има поне 15 пъти повече лифтове и писти от нас. За последните 2 години в Германия са построени 11 нови лифта.

Не е известно колегата Франческа Келер да знае къде и какво точно е Пирин. Но пък ние от ВМРО знаем. Затова, като любезен домакин и високопланински джентълмен, я каня на разходка в Пирин.

За да види с очите си за какво протестира. А и след срещата ѝ с тримата професионални розово-зелени революционери, Босия, Manol Glishev - Манол Глишев и Йоло Денев определено ще има нужда от проветряване и разходка в планината.

Но след това ще трябва да отидем и до Германия, където, сигурен съм, колегата Франческа Келер ще поиска спиране на всякакво строителство в немските планини, демонтаж на построените съоръжения и незабавно разширяване на обхвата на „Натура“ в Германия до поне 35% от територията на страната.

Иначе ще си помисля, че нелепият опит за искане на оставка на български министър има някаква друга, нечистоплътна мотивация."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

4

случайно прочетох

08.02 2018 в 13:36

Джамбазки, не ни минавай с номера "а вие защо биете негрите?"

На международен панаир руски специалист обяснява предимствата на волгата:
- Вижте каква красива и луксозна кола!
- А колко гори?
Руснакът го поглежда и продължава:
- Изключително меко вози! Можете да пътувате 1,000 км и нищо да не усетите!
- А колко гори?
Руснакът си знае своето:
- Елегантен външен вид…
- А колко гори?
- А вие защо биете негрите?

10571

3

Hissarion

08.02 2018 в 12:27

Високопланинския джентълмен Джамбазко да вземе да заведе шефа си Прасьо войвода до Пирин. Току виж свалил някое килце от министерската софра. Така и двамата ще придобият представа какво настояват да съсипят с безочливата си продажност.