Джамбазки пожела тояга за 'циганите и техните защитници'

OFFNews 07 юни 2018 в 16:05 10720 3

Гневно реагира зам.-председателят на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки на коментарите за "моркова и тоягата" в подхода към ромите, провокирани от публикация на съпругата на вицепремиера Томислав Дончев - Светлана.

Тя коментира във Фейсбук, че морковите за тях са на изчерпване и е време да заиграе тоягата.

Правозащитни организации, включително Българският хелзинкски комитет (БХК), реагираха гневно срещу нея, настоявайки в отворено писмо съпругът ѝ Дончев да се разграничи публично от коментара или да подаде оставка. Също гняв демонстрира Джамбазки, но мотивът му е противоположният.

"Какъв гняв, какви расистки коментари, лицемери такива? Да, това е цялата истина. Морковите отдавна са откраднати. Време е за тоягата - пише той също във Фейсбук. - Време е да се сложи край на безнаказаната етническа битова престъпност в махалите, на кражбите, на нападенията, на грабежите, на чудовищното библейско насилие над възрастни и слаби хора.

Онзи ден в центъра на София цигани с каруца пребиха хора на средата на кръстовище посред бял ден. Преди дни отново възрастен мъж бе пребит и убит от цигани в Ботевград.

Докога това лицемерие, докога тази фалшива толерантност? Докога ще се правите, че не виждате, че гетата раждат и произвеждат неграмотни, неспособни, неприспособими, несоциализирани дегенерати, които са и ще са в тежест на обществото? Докога ще се правите, че не виждате, че в гетата се правят деца заради социалните помощи, които от своя страна се изпиват на секундата след като ги „пусне" банкомата? Кога ще се загрижите най-сетне за това обитателите на катуните да придобият трудови навици, да си намерят почтена работа и да плащат данъци и осигуровки? Кога?

Докога ще ни навирате в очите другите паразити от разните соросоидни комитети, които паразитират върху социалните паразити? Докога ще се правите, че не разбирате, че фалшивите защитници на човешките права и останалите негодници имат жизнена нужда от гетата? Че от тях се хранят с грантове?

Искали съпруг да се „разграничава" от съпругата си, тези защитници на правата, де гиди болшевики недоправени.

Тояга. И за едните, и за другите. И лопата. Да поработят нещо истинско."

Досега вицепремиерът Дончев не е коментирал скандала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12044

3

Christina Ostrikova

08.06 2018 в 13:18

Само така! Истината в прав текст! Жалко, че нямаме повече честни и директни политици като Джамбазки. А БХК -жалки тунеядци, но ще има Видовден и за тях, скоро!

5430

2

Stifen

07.06 2018 в 22:31

Евалла и машалла на хубавата г-жа Дончева. Дончев, ти си хлабав, обаче госпожата ти измива срама.

10571

1

Hissarion

07.06 2018 в 17:07

Джамбазко удобно забравя, че г-н Дончев беше шефче във въпросните соросоидни комитети, които изядоха парите за "интеграцията". А гетата не раждат нищо, хората раждат и произвеждат. Какво произвежда Джамбазко? Той паразит ли е и върху кого паразитира?