Елена Йончева: Дано гласът от записа не е на премиера. Унизително е да се снима спящ човек

OFFNews
22 юни 2020 в 09:50 | 2719 |2

Когато вероятно гласът на едни министър-председател казва: “Ще направя всичко възможно, за да изгори Йончева“, да, страхувам се. Има ли разумен човек, който да не се страхува от подобна реплика. Въпросът е този страх да не ме накара да замълча."

Това заяви евродепутатът от ПЕС/БСП Елена Йончева по бТВ по повод разпространения запис, за който се твърди, че е с гласа на Бойко Борисов. 

Изключително важно е да има прокурорска проверка и да бъде изследвана достоверността на този запис. Всички се надяваме, гласът да не е на премиера, защото това би бил страхотен удар, не срещу Борисов, а срещу България. В този запис чуваме как няма разделение на властите. Това е страшно за една европейска държава“, коментира Йончева. 
По думите ѝ най-големият бич в България е корупцията, защото удря икономиката. Йончева призова бизнесът да не страхува и да не си мълчи, защото един ден тази авторитарна власт може да застигне всеки. 

Унизително е да се снима спящ човек, независимо дали е премиер, не е достойно, коментира Елена Йончева снимката от спалнята на Борисов. 

Отношението ми Корнелия Нинова е като към лидер на политическа партия. Нямам проблем с нея, но тя има проблем със структурите на партията, заяви още Йончева. Тя допълни, че на вота за председател на БСП през септември ще подкрепи този кандидат,  който може да обедини социалистите и  да спре боричканията в средите на левицата. 

Препоръчани материали
Симеон Александров

Рейтинг : 2015

27.06 2020 в 11:35 2
+ 0
- 0
"А дано,ама а ДАЛИ"
Пенчо бре

Рейтинг : 1810

22.06 2020 в 13:27 1
+ 1
- 0
Манго и Айшето се женят. През първата брачна нощ Манго казва:
– Айше, а дано да си девствена!
– А дано, ама надали - отговорила новобрачната със заглавието на американска романтична комедия.