Елена Йончева: Какво означава Цветанов плюс?

OFFNews 04 април 2019 в 14:07 9014 2

Пред Европейския съюз правителството на Борисов официално има лице на корупцията.

Това заяви водачът на листата за евроизборите на БСП Елена Йончева. Тя обърна внимание на статия, публикувана във влиятелния немски ежедневник ”Щутгартер цайтунг” със заглавие: „Корупцията в България”, придружена от снимка на Цветан Цветанов.

Йончева цитира статията, в която пише, че Цветан Цветанов е най-известният търсач на изгодни сделки в България, който изглежда не е измъчван от угризения на съвестта. В текста също се говори за лобисткия закон, който управляващите от ГЕРБ гласуват – за закоността на небостъргача „Златен век”. Тя припомни думите на Цветанов, който наскоро е заявил, че няма кой да го накаже.

„Той се самоопредели оттук нататък като „Цветанов плюс”. Какво означава „Цветанов плюс”?", запита Йончева. „Дали това означава, че той вече подготвя мащабни манипулации на изборния процес?”, попита още тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12086

2

peter daskalov

05.04 2019 в 19:56

Ами означава няколко неща: 50% повече наглост, 50% повече парвенющина, 50% повече снимки с потури в "правилните" медии, 50% повече чевермета, 50% повече празни приказки, 50% повече глупави заяждания с президента, 50% повече молитвени "закуски"...